Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Trafik Polisi Yüzünden Meydana Gelen Kaza


Alparslan Kaplan

Önerilen Mesajlar

Merhaba

Hafta sonu oldukça işlek bir kavşaktan (Kayseri -Samsun-Ankara kavşağı)  yeşil ışıkla birlikte hareket ettim. En öndeyim yaklaşık 70 m ilerde yolun solunda bir ekip otosu durmuş farkettim yavaş gidiyorum birden polis aracımın önüne geçti ve dur işareti yaptı ben durmak üzereyken takribi 10km hızla giderken arkamdaki araca onun arkasındaki araç çarptı oluşan itme etkisiyle o da bana çarptı. Allahtan hareket halinde olduğum için arkadaki araçta yavaş olduğu için aracımda hasar oluşmadı tabii bir hışımla araçtan inip direkt olarak polisin yanına gittim ve sinirli bir şekilde burada bu şekilde araç durdurulurmu ? dedim. O da suçunun farkında hemen tutanak hazırlayalım onlar arkadan çarptığı için suçlu onlar falan dedi. Baktım bizim araçta çizik bile yok ama her ihtimale karşı yine tutanak tuttum çünkü akşam vakti görememiş olabilirim. Sabah sanayideki kaporta ustasına gittim iyice baktı herhangi birşeyin olmadığını söyledi tamponun iç tarafındada sorun yok dedi bende biraz rahatladım.

 

Olan benim arkamdaki aracın arka tamponuna ve onun arkasındaki aracın farlarına oldu

İş bilmez bir polisin yaptıkları akşam akşam herkesi strese soktu

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçmiş olsun ama bizdeki trafik kanununa göre yol şartlarından kaynaklı her şeye hazır bir sürüş durumunda olmak sorumluluğundasınız, kabahat sizi yakından takip eden araçlara ve tabii ki içimize sızmış trafik canavarına ait. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnanın hiçkimseden  sesi çıkmadı

Ne hale geldik millet olarak inanmiyorum.Neyse para verecek olan onlar araci olan onlar yalniz aksi haldr Allah korusun aradaki arac olsaniz ondeki duyarsiz kalsa vs dellenmemek elde degil ,tekrar cok gecmis olsun

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.