Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201510 yıl comment_316743 Ps de son turda sert olursa ses geliyordu, ama dizelde yok, fark ediliyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201510 yıl Yazar comment_316852 Merhaba; Farklı 2 servise daha göstermek istiyorum aslıda diğerlerinde de aynı teşhis koyulursa yaptıracağım. Fakat bana biraz pahalıya patlayacak sanırım. Taksici bir arkadaşım var sadece direksiyon tamiri yapan ünlü bir usta varmış Avrupa yakasındaki taksicilerin çoğunluğunun gittiği bir yermiş. Orayada gitsem mi diye düşünmüyor değilim. Hayır yanlış demişler ama biraz. Focus 3 1.6 ti-vct powershift de elektrik destekli hidrolik var. ehpas Dizel, manuel 1.6 ti-vct ve ecoboostlar'da elektrikli direksiyon var. epas Focus 2 de sadece dizelde elektrik destekli hidrolik var. ehpas Diğerleri sadece hidrolik Merhaba Yakup Bey; Bilgilendirme için teşekkür ederim. Açıkçası bana verdikleri bilgi bu fakat servisteki personelin verdiği tepkiyi de biraz yadırgamadım değil. Bana söylediği "Valla ben benzinli modelde bu sorunla ilk defa karşılaştım hidrolik pompasından geliyor bu ses, pompa yetiştiremediği için zorlanıyor ve bu şekilde tepki veriyor" dedi. "Benzinli modellerde sadece hidrolik direksiyon var Dizel modellerde elektrik destekli direksiyon var ve dizellerde direksiyon sorunlarıyla karşılaştık fakat benzinli modelde bir ilki yaşıyoruz" dedi. Bu nedenle 2 servise daha gitmek istiyorum ve birde farklı bir direksiyon ustası varmış onuda düşünmüyor değilim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201510 yıl comment_316861 Şahsuvaroğlu'na gitme imkanınız varsa gidin bari, macera aramadan temiz temiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201510 yıl Yazar comment_316989 Şahsuvaroğlu'na gitme imkanınız varsa gidin bari, macera aramadan temiz temiz Fırsat bulabilirsem gitmeye çalışacağım. Teşekkürler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın