Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201511 yıl comment_313065 Arkadaşlar arka cam rezistans tuşunun üzeri çok kötü görünüyor bende o tuşu değiştirmek istedim ama servise gittim getirtemediler, acaba izmirden nasıl temin ederim bilen varmı ? Aşağıdaki resimde görülen tuşun gri kaplamalı olanı lazım bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201511 yıl comment_313066 @ER-OL Otomotiv 'den temin edebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201511 yıl comment_313069 Servisin getirtememesi saçma değil mi? Gerekçeleri ne idi, merak ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201511 yıl Yazar comment_313072 ben 1 ay önce servise sipariş verdim ama hala gelmedi bekliyoruz diyorlar, sanırım önemsiz görüp biraz sallıyorlar. Bende bu sebepten başka bir yerden temin etmeye karar verdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201511 yıl comment_313080 O zaman getirtemedi kelimesi yanlış ifade olmuş, tekrar ulaşıp durumun acil olarak işaretlemesini isteyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201511 yıl comment_313343 Arkadaşlar arka cam rezistans tuşunun üzeri çok kötü görünüyor bende o tuşu değiştirmek istedim ama servise gittim getirtemediler, acaba izmirden nasıl temin ederim bilen varmı ? Aşağıdaki resimde görülen tuşun gri kaplamalı olanı lazım bana. Şase numarası verebilirseniz yardımcı olurum mesaj olarak atabilirsiniz . Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201511 yıl Yazar comment_313494 WF0HXXWPDH8G53441 şase no su bu hatta varsa hem rezistans tuşu hemde dörtlü sinyal tuşu da lazım, bu tuşların üzerindeki gri kaplama kabarmış ve kötü görünüyor. Siz internet üzerinden veya kapıda ödemeli gönderebilirmisiniz acaba ? Pardon dikkat ettimde sizde izmir deymişsiniz eğer sizde varsa gelip alayım ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201511 yıl Solution comment_313510 WF0HXXWPDH8G53441 şase no su bu hatta varsa hem rezistans tuşu hemde dörtlü sinyal tuşu da lazım, bu tuşların üzerindeki gri kaplama kabarmış ve kötü görünüyor. Siz internet üzerinden veya kapıda ödemeli gönderebilirmisiniz acaba ? Pardon dikkat ettimde sizde izmir deymişsiniz eğer sizde varsa gelip alayım ben. Şu an ikisi de stokta mevcut değil fakat siparişle 2 gün içinde gelir. Rezistansın 80 , 4 lü düğmenin kdv dahil 135 tl fiyatı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201511 yıl Yazar comment_313530 baya pahalıymış bu tuşlar, hele 4 lü tuşu çok pahalı, ben sadece rezistans tuşunu alayım o zaman, peki sipariş vermek için nereye gelmem lazım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201511 yıl comment_313537 baya pahalıymış bu tuşlar, hele 4 lü tuşu çok pahalı, ben sadece rezistans tuşunu alayım o zaman, peki sipariş vermek için nereye gelmem lazım ? http://www.erolotomotiv.com/Sayfalar/7/1/BIZE-ULASIN.aspx Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın