Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30686 Yakup şööyle çok dik bir rampanın tam ortasında dur bir gün ve aracını sıfırdan oradan kaldırmaya çalış..Yarın yap mesela ...Sonra konuşalım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30687 Yakup şööyle çok dik bir rampanın tam ortasında dur bir gün ve aracını sıfırdan oradan kaldırmaya çalış..Yarın yap mesela ...Sonra konuşalım.... Keşke 3*4 gün önce olsaydı video bile çekerdim..Araç yanımda değil. Yıllarca sürdüğüm arabayı tanımayacak kadar bilgisiz değilim kanımca .. Daha stop ettiğini bilmiyorum...Büyük konuşmuyim, bir de kalkmasa bile ikincide kalkar..geri gittiğimi bilmem kaldırmak için...Geri Geri dahil Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30689 Tolgacım sorun orada işte,gaza basıyosun dik rampada devir 2500 e kadar çıkıyor çıkmıyor kalıyor,debriyajı kavralattığın anda devir daha yukarı çıkmıyor bir anlık bişey yani,sonrada araba kalıyor küt diye.... Abi senin şikayetini iyi anlıyorum emin ol; arabaların en fazla zehirli gaz saçtığı hızlar 0-50km arası olduğundan bu hızın altında yapılan yokuşta kalkış vs aracın onca beygirinin nerede olduğunu sorgulatıyor çünkü işletim sistemi emisyonu düşük tutacak ayarlar hazırlıyor, bu dediğim eski Opel motoru ve anladığım kadarıyla şimdiki Ford motorlarında biraz fazla abartılı bir vaziyette. 2007 de 124Hp Corolla almıştım arabayı 1 sene kullandım ve topu topu 3 kere -bunu açıklayabilen olmadı- "oha" dedirtecek kadar iyi gitmişti, onun dışında eski nesil 100Hp lik arabaları geride bırakmak zordu, firma akıllı motorun (dual vvt-i ın adı) emisyon şartları yüzünden böyle yaptığını söylemişti, fazlasıyla gıcık bir durum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30696 O zaman yamasınlar kardeşim oraya buraya şu kadar beygir şu kadar tork diye....Bak millet şok oluyor sonra,,Rampada kalıyorlar başlıyorlar şikatete küfüre haklı olarak...Bende yaşadım bunu ve arabadan soğudum,bir daha benzinli focus mu tövbeler tövbesi dedirttiler adama...Hem çok yakan (sanki mercedes kullanıyormuşum gibi çok hemde ) hemde düşük çekişli (sanki bis kullanıyormuşum gibi düşük hemde) bir focus sahibi olmanın insanın psikolojisinde yarattığı tahrifat "Paha Biçilmeeeez...." Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30698 O Focus ile düzlükte karşılaşmak da üzücü olur tdc sahibine, aaa bu nasıl gidiyor öyle dersin içinden valla diyom bak ehuehuee Yeni nesil motor çok yakmıyor arkadaşlarn dediğine göre...Bu rampa olayı da şüpheli !!! yazılımsal bişey... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30700 Valla ben tozumu yutturdum senin focusuna adapazarı civarında..Birde kardeşim millet arabamın renginden mi nedir bi kapışmak meraklısı ki benle sormayın...Uysam ralli yapacağız milletle...Mondeonun teki ısrarla ben sağda o solda taciz edip durdu koceelinden sonra,Allahtan adama uymadım...Kırmızı Focus 3 almanın sıkıntısı işte..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30701 Valla ben tozumu yutturdum senin focusuna adapazarı civarında..Birde kardeşim millet arabamın renginden mi nedir bi kapışmak meraklısı ki benle sormayın...Uysam ralli yapacağız milletle...Mondeonun teki ısrarla ben sağda o solda taciz edip durdu koceelinden sonra,Allahtan adama uymadım...Kırmızı Focus 3 almanın sıkıntısı işte..... Aracın sürücüsüne bağlı bazı şeyler Hızını almış bir f3 125 ps'e toz yutturmak değimini kullanmak çok iddealı olur... Elma Armut karşılaştırması yapmak istemem ama yiğidin hakkını yedirtmek istemem pek Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30710 Hmm.. Bora abi bence de burda sürüş faktörü çok önemli kaldıki iyi bir sürücü olduğum tecrübeli ya da değil hemen herkes tarafından söylenir ve amatör çapta da olsa körfez çapında yarış başarılarım vardır; benim modlu Tdci ile ışıklarda 115Hp Focus a pek toz yutturamamıştım düzlükte, yani geçmesine geçtim tabi ama asfalta gömdüm ya da tozumu yuttu diyemem.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30714 Tolgacım adam arkadan o muhteşem led farlarını ve ön yırtıcı görüntüyü birde kırmızı rengi görünce vazgeçmiştir benim önümde gitmekten..Yoksa hızını lan benzinli 125 lik focus da düz yolda en az ()) benim kadar gider tabi canıım eheheeüeee.....Takılıyom ben size,yoksa kimseyle arabamın limitlerini denemek gibi bir derdimde yok isteğimde....Ben konfor adamıyım sevmem hızı felan....Sürat felakettir.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30720 Evet ledli F III ün sollama imajı yüksek millet panikliyor da olabilir gerçekten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30726 Gerçekten ledlerle oldukça yırtıcı bir ön imajı var...Hatta birçok sürücü yolda sırf ledlerden dolayı yol istemediğim halde sağa çekildi...Oysa hiç geçmye niyetimde yoktu..Birde bazıları sırf arabayı görebilmek için sağa çekilip gidişine falan bakıyordu..Bu arada 2 günlük istanbul ortaköy-tarabya hattında benimkinden başka 1 tane bile focus 3 göremedim..Ve hatta istanbula girerkende çıkarkende focus 3 göremedim hiç...Koca istanbulda bile focus 3 pek yok sanırsam...Enteresan geldi bana..Belki de şehir boşaldığı içindir kimbilir..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30745 Sen sahi İstanbul da, hayırdır? Arkadaşımın Çırağan Kempinsky de düğünü vardı onun iÇin gittim..Çok süperdi İstanbul,bayılıyorum İstanbulda sonbahara vallaa..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30746 Abi tahminimce ben de bayılabilirim ama bir şekilde 20-30 sene öncesi gibi boş halinin denk gelmesi lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30748 Abi tahminimce ben de bayılabilirim ama bir şekilde 20-30 sene öncesi gibi boş halinin denk gelmesi lazım o haline ben denk geldim işte bu hafta sonu..Kimsecikler yoktu,bomboştu istanbul....çok güzeldi.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın