Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bagaj Açma Buton Sökülmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar.

Benin Focusun 2011 Hb  Bagaj  kapısını ,kapı üzerindeki açma butondan açamıyorum ama kumandadan açılıyor.Büyük ihtimalle kapıdaki butonda veya kablolarda bi problem var,fakat nasıl sökülececğini bilmiyorum.

Plaka aydınlatmalrı ve açma butonu tek parça üstünde .Nasıl söküldüğünü bilen arkadaş varmı aceba?

Solved by Ercan Ç.

Yanıtlama zamanı:

o parça içe doğru yanlardan yaylı tırnaklar şeklinde takılıyor.kırdırmadan yan tarafından ince bir tornavida gibi bir parça ile kaktırırsanız yavaşça  gelir.yapamazsanız hiç denemeyin bir elektrikçi 10 sn.de söker sizin buton bozulmuş gibi görünüyor kolay gelsin

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Solution

İşi kendim yapmayı denedim ve oldu..Evet butonun bulunduğu parçayı tek başına sökmek çok zor.Oyüzden arka kapı döşemesini önce söküp sonra arkadan somunlar ile tuturulmuş komple çıta sökülüyor.(plaka aydınlatmalarının olduğu çıta)

Son olarak çıta üzerinde bulunan buton plastiği sökülüp rahat bi yerde içindeki mikro butonu değiştirdim.Mikro buton bozulmuştu ve piyasada çok ucuza bulunabilen buton alıp lehimleyerek değştirdim. 140 liradan yırttık :-) :-)

Teşekkürler.

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Makyajlı focus bagaj açma butonu nasıl değiştirilir . Benim kameralı buton bugün gümrüğü geçti. Cumartesi elimde olur sanırsam . Multimedya montajını yapanlar hattı çektiklerini sadece yeni butonun getirilip takılacağını söylemişti. Dışarıdan değişebiliyorsa kendim denemek istiyorum. Gelen butondaki tırnaklar orijinalde de aynı yerdedir herhalde . Oralara birer bıçak sokup butonu çıkarıp kendim değiştirebilir miyim. İlla içeriden birşeyler yapmak lazım mı ?

Şu gelecek..Tabii plaka lambaları için elektrik bağlantısı var ondan haberdarım.. 

IMG_1227.JPG

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.