Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201511 yıl comment_306301 2011 model 1.6 dizel focus kullanıcısıyım aracımın fren yağını ve balatalarını değiştirdiğim halde sürekli fren yağ seviyesi eksik uyarısı alıyorum bazen hiç uyarı vermiyor bazen ise sürekli uyarı lambası yanıyor ve işin ilginç yanı uyarı lambası yandığında klima soğutmuyor bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201511 yıl Solution comment_306307 Ovalı'ya bir uğrayın derim, basit bir temassızlık sorunudur büyük ihtimal ile .. ama gene de baksınlar. ... üst deb.merkezi ile klima sisteminin alakası yok, klima gazı seviyesi azalmış olabilir vs.vs. ona ayrıca bakarlar. ...hayırlı sürüşler efendim ... kuZu'nuzu iyi günlerde kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201511 yıl Yazar comment_306322 şu an hatayda değilim yoksa ilk işim ovalıya götürmek olacak aracımı gösterdiğim yer el ferni müşürü bozulmuş dedi ondan fren yağ seviyesi düşük uyarısı veriyor dedi ama ne kadar doğru ben pek alaka kuramadım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın