Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Gökhan Tekin

Üye
  • Toplam İleti

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Gökhan Tekin tarafından oluşturuldu

  1. Şimdi, Cem Boneval yazdı:

    Vallahi otomobili mekanik kabul eden ve elektromekaniğe bile zor alışan artı büyük ekranların fena halde dikkat dağıttığını düşünen biri olmama rağmen Viyana'daki test sürüşünde çok beğendim ekranı ve kontrollerini. 

     

    --2 dakika sonra eklendi--

    Fazla acımasız. 

    Her zaman çocukluk hastalıkları olur. 

    Bence şans vermek lazım. 

     

    Kaç para bi ekran ?:kıhkıh:

    • Beğen 1
  2. İş bilmez servis elemanına denk gelmişsiniz. Bende çok uğraştım. Bana bunlarda sensör yok bile demişlerdi. Daha sonradan öğrendiler zorlamamla. Tam olarak ellerinde sensörü kodlamaya yarayan bir alet var. O aleti lastiğe tutup lastiği tanıtıyor. Araç bilgi ekranında sensörlerin ön sağ, sol arka gibi bilgi çıkmamasına rağmen aleti janta tuttuklarında cihazın ekranına bu bilgiler çıkıyor. Bana buda çok enteresan geldi. Aslında sensör hangi lastikte olduğunu bildiriyor ama araç ekranında görünmüyor havası inen lastik.

     

  3. Valla Emre Çalık kardeşime verilen tepki hiç hoş değil. Bu tepkileri gördükçe insan çekiniyor açıkçası yazmaya. Yani cevap vermek istemeyen varsa yazmaz olur biter. Forumda yeni olmak, bilmemek, kendini anlatamamak suç mu acaba? Ayrıca Kasım Bey kullandığınız yapıcı dil için bir forum üyesi olarak teşekkür ederim. 

    • Beğen 3
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.