Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Enes Ç

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. Arkdaşlar focus 3 araçlarda (küçük gösterge ekranlı) dijital hız normalde gözükmüyor.Dijital hızı gösterecek bir ayar vs bir şey var mı?
  2. Artık benim için bi önemi yok 3 hafta önce '11 focus3 sedan style + aldm 32 binde.Ecoboost kadar olmasda motoru fena değil
  3. Araç ilanı bulunan sitelerde 1.6 scti titanyum sayısı çok az ve çoğu 80000km+ araçlar bunun için böyle bir şey söyledim.
  4. Maalesef piyasada pek temiz 1.6 EB focus bulunmuyor artık 125hp idare edecez
  5. Arkadaşlar Tİ-VCT motor için performans beygir artışı için herhangi bir yazılım,çip vs bir şey var mı?
  6. Alparslan bey yorumunuz için teşekkürler.Enjektörlerde rahatsız edecek kadar ses geliyor diyorlar doğru mu?
  7. Focus 3 lpg kullanan arkadaşlar bu konu hakkında görüşlerinizi ve lpg'li aracınız ile ilgili izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Emin olun benin gibi birçok kişi bu konu hakkında çok şey merak ediyorlar.
  8. Arkadaşlar merhaba.Aracım 1.6 Ti VCT motor (125hp) focus 3 sedan manuel vites.LPG taktırmaya karar verdim.Bu modellerden kullanan arkadaşlar olumlu olumsuz yönlerini yazar mısınız? Bu işin ehli Kastamonu veya Çorumda önerebileceğiniz bayi veya usta var mıdır?
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.