Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Tugay Kuruöz

Üye
  • Toplam İleti

    518
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Tugay Kuruöz tarafından oluşturuldu

  1. 49 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı:

    Ekspertizde de standart yok.

     

    Bir youtube kanalı takip ediyorum. Ekspertiz yapılıp alınan araçları tekrar ekspertiz yapıyorlar. Hava yastıkları tamir edilenler, dirençle kandırılanlar, tavanı birleştirme olanlar, emniyet kemeri dirençle kandırılanlar.... İlk ekspertizde sorunsuz denilen araçlar bunlar. 2014 aracın sürücü hava yastığını söküyor, hava yastığı 2015 üretimli çıkıyor. ve bu araca bir önceki ekspertiz firması değişensiz demiş falan..

    Bende sizin bahsettiğiniz kanalı bir kaç defa izlemiştim. Hakikaten ikinci el araç almaktan soğutuyor insanı. Burada aracı kimden aldığınız değil de expertizi kimin yaptığı daha önemli bence. Maalesef aldatmaca, işbirliği çok bu konuda.

  2.   Bence de fiyatı golf ve polo arasında golf e yakın olmalıydı, golf den pahalı olması normal değil. Suv düşkünlüğünü markalar çok iyi kullanıyor, yüksek polo desek çok mu haksızlık etmiş oluruz bu arabaya yani fiyatını değerlendirirken b suv olduğunu unutmamak lazım, yüksek konumlu b suv dan daha ucuza aynı marka c kompakt almayı tercih ederim. Sonuçta araba güzel ama banena.. ? Ancak bayanlar için iyi bir alternatif gibi duruyor...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.