Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Haluk Günal

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

Haluk Günal tarafından yazılan her şey

  1. Cevaplarınız için teşekkür ederim
  2. Arkadaşlar Ford focus 2010 model benzinli aracımın polen filtresini değiştirmek için gaz pedalını sökerken resimdeki parça yere düştü.Ne olduğunu bilen var mı, şimdiden teşekkür ederim.
  3. Elm cihazının hızını 500000 den 38400 e düşürerek araca bağlanın bu hata kodları ondan çıkıyor.Benim aracımda öyle oldu.Araca obd girişinden den Ford Focus 2 yi seçerek bağlanın.Gördüğünüz hata kodlarını silin.Read dtc clear dtc.Cihazın bağlantını kesin .obd girişinden çıkarın.Aracınızı bir kaç gün kullanın.Daha sonra 38400 hızında aracınıza bağlanın hata kodlarını kontrol edin.
  4. Evet garantisini uzatmamıştım.Şimdiki aklım olsaydı Ford Eskişehir Yetkili servisine hiç gitmezdim.Zaten yetkili servislerin müşteri tutamamasının sebebi de bu olabilir.
  5. Arıza tespiti için bilgisayara bağladılar.Bana söyledikleri bu .Ama fiyat çok çıkınca bende dışarıda direk yenilerini taktırıp değiştirttim . Herhangi bir elektrik arızası da tespit edilip tamiri yapılmadı.Şuan aracım faal.
  6. Fiyatlar problem Çağatay Bey Maf ve krank mil sensörlerinin orjinalleri 450 Tl tuttu.50 Tl işçilik 500 Tl
  7. 2017 Yılı Nisan ayında 2010 model Focus 1.6 Trend X aracımda rölanti dalgalanması sorunu yaşadım.rölanti ilk çalıştırmada 3000 devire kadar çıkıyor gaz vermeyince stop ediyordu.Arabamı saat 13.30 a Randevu alarak Eskişehirde Ford yetkili servisine götürdüm.Arıza durumunu anlattım. İnternetten yaptığım araştırmada maf sensörü arızası olabileceğini düşündüm.Bana arıza tespiti için 250 tl alacaklarını eğer tamir ettirirsem bu parayı almayacaklarını müşteri temsilcisi bana anlattı ve kağıdı imzaladım. 2.5 saat beklememin ardından (Sadece araç bilgisayara bağlanacak arıza kodları okunacak) ve randevulu yum.Maf sensörü 1000 Tl.Krank mil sensörleri 1000 Tl. Elektrik arızası 700 tl bunlar işçilik hariç tahmini rakamları çıkardılar.Tabi bende bu durumda 250 tl yi paşa paşa ödeyip oradan tamir yaptırmadan ayrılmak zorunda kaldım.Ben çarpıldım siz çarpılmayın arkadaşlar. Ha bu arada işçilik dahil 500 Tl ye arızamı Eskişehir sanayide giderdim.
  8. tamirciler pek uğraşmak istemiyor servise götürün orada baksınlar diyor veya kart yanmış deyip 250 300 tl istiyorlar.bu işler şansa kalmış
  9. benim başıma da gelmişti.servis önce kalorifer musluğunu değiştirdi.olmadı sonunda ön cam fitilinin su sızdırdığı anlaşıldı.cam fitillerini öncelikle kontrol ettirin boşuna para harcamayın
  10. arkadaşlar aracım focus 2010 trend x hb. cd çalarımda iki gün önce cd errör arızası verdi.içindeki cd yi dışarı vermiyor.eskişehirde bu arızayı giderebilecek tanıdığı teyp tamircisi olan arkadaş varsa fikir bazında yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.