Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Orkun S.

Üye
  • Toplam İleti

    80
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Orkun S. tarafından oluşturuldu

  1. 2 saat önce, Erhan Er. yazdı:

    Bence seneye Cenevre'de tanıtılacak. Çoğu haber sitesi bu yönde haber yapıyor. Ben hem o kadar uzun sürmez diye düşündüğümden hem de burada konuşulanlardan dolayı Frankfurt olarak düşünmüştüm. 

  2. 20 dakika önce, Selçuk Etem yazdı:

    Eğer gelecek araç bu fotodakiler ise coupe sedan formundan çıkmış. Baş ve diz mesafesini artırmışlar. Gemi gibi bi focus gelebilir

    En dar iç hacimli ve en az bagaj kapasiteli C sınıfı araç diye tabir edilen Focus'tan en geniş iç hacimli ve en fazla bagaj kapasiteli C sınıfı araç olan Focus'a geçiş mi olacak acaba? :) Bu arada lafın gelişi söyledim bunları. Sonra gelip en dar iç hacim Focus'ta değil demeyin :)

  3. Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

     

    Bizim yazdıklarımız ortada :) Kime neye nasıl inanmak istersen, özgürlük böyle bir şey :) 

    Bu tür şeyler yoruma ve bilgiye açık.

     

    Ayrıca eğer ben yazdıysam 'kesin Mart vs' dememişimdir sene başının yorumlamasıdır ancak, bu tür aktarma yazılarında da dikkat etmek gerek :)  

     

    Firmaların neyi nasıl yapacağı da değişebiliyor maalesef eğer daha günce bilgi olursa zaten birimiz yazarız diğer konuya :) 

    Aynen abicim. İlk güvendiğimiz yer burası. Bende sadece okuduklarımı buraya aktararak bilgi paylaşımında bulunmayı istiyorum :) Birkaç aya kadar kamuflajsız fotoğrafların çıkacağı düşüncesindeyim. Bu sene içinde de tanıtılacaktır bence bir otomobil fuarında.

  4. Bir soru sorarak yeni bir tartışma konusu açmak istiyorum :)

    Sizce bu sefer Focus'ta benzinli motorlarda manuel şanzımanda 6 ileri vites gelir mi yoksa 5 ileri ile devam mı edilir? Volkswagen,Peugeot,Honda,Toyota gibi bir çok marka 6 ileri şanzımanla satıyor araçlarını. Ford'unda artık böyle yapması gerekmiyor mu? Gerek konfor gerek yakıt tüketimi olarak lazım olduğunu düşünüyorum. 6 ileri şanzıman maliyetli olduğundan mı 5 ileri geldi şimdiye kadar acaba? Sizce 6 ileri gelir mi?

  5. 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

     

    Ek bir bilgi daha, Focus'ta atmosferik makina hiç olmayacak. 1.5 EB ilk ürün olarak öne çıkacak, arkasından kuvvetle ihtimal 1.0 EB. [TR]

    Bugün güzel haberler peş peşe geliyor. Sedan karoser bence gerçekten şık olacak duruyor. Hem heybetli hem de heybetinin hakkını verecek bir araba izlenimi uyandırdı. Ayrıca 1.5 EB 150 PS 8 ileri tam otomatik şanzımanlı kombin çok iyi olacaktır. İnşallah fiyatlar makul seviyede olur. Hatchback'te pek heyecanlanmamıştım ancak sedanla birlikte Focus 4'ü bekleme heyecanım bir kat daha arttı.

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.