Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

E.Durmuş

Üye
  • Toplam İleti

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

E.Durmuş Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    11 Focus SW Collection
  • Meslek:
    Şoför
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

311 profil görüntüleme

E.Durmuş's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

2

Forum Yanıtları

  1. Evet aynı akü.Marka farklı sadece. İnternette epey araştırma yaptım ama bununla ilgili bulamadım. Teyp kodu,cam programlama türü bilgileri buldum ama bahsettiğim olayı bulamadım. --28 dakika sonra eklendi-- Sorunu çözdüm arkadaşlar. Akü değişim esnasında nasıl oldu ise 107 numaralı göstergelerin sigortası atmış. Kontağı açtığımda göstergelerin normal çalışması sigorta ihtimalini düşürmüştü bu sebeple sigortaya bakmamıştım.Lakin daimi besleme için ekstra hat varmış ve bunu da öğrenmiş oldum. Akü değişimi esnasında başına böyle bir şey gelen olursa ilk 107 numaralı 10 amperlik sigortaya baksın. Saygılar
  2. Merhaba Arkadaşlar, Ford 2.5 1.6 TDCI arabamın aküsü değişti. Değişim sonrası kontağı kapattıktan sonra saat-tarih bilgilerini ve gösterge panelini resetleme sorunu başgösterdi. Ayrıca yol bilgisayarının olduğu ekran eskiden kontağı kapattıktan sonra 5-10 dakika daha açık kalırken artık kontağı kapatır kapatmaz gidiyor. Aklıma gösterge panellinin sigortası falan atmış olabileceği geldi ama bu durumda da kontağı açtığımda çalımaması gerekirken çalışıyor. Daha önce böyle bir şey başına gelen veya duyan bilen varsa yardım rica ediyorum. Buradan yardım almadan servise gidip gereksiz değişim ve gereksiz para vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  3. Aslında olay basit ; Kısa süre içerisinde satma durumu varsa haliyle piyasa standartlarına uygun yani hatasız,boyasız araç almak gerekiyor ki kısa sürede değerinden satılabilsin. Haliyle bu durumda olan insanlarda bu özellikleri arıyorlar. Lakin alacağım ve suyunu çıkarana kadar bineceğim deniyorsa öncelik boya olmaz. Hatta sadece çizikten,yanıktan ötürü komple kaliteli boya yapıldı ise tercih sebebi bile olabilir. Türkiye standartlarına bakıldığında anlayış göstermek lazım. Hiç kimse zor satılacak araç almak istemez. Hatta bu yüzden insanların belki % 50 si sevdiği hoşuna giden marka/modellere binemiyor. Sırf tutulmuyor diye..... Benim Focus SW çok hoşuma gitti almaya kalktım .Birçok insan ; "zor satarsın,tutulmuyor" vs vs dedi.Tabi ben aldım ve çok memnunum. Böyle araba elimde kalsın son sahibi olayım
  4. Böyle durumlarda rölantide yaktığı değere de bakmak lazım. Bazen motordaki bir sıkıntı ( Kayış gergi bilyaları gibi) yakıtı artırabiliyor ki kayış da yakında kopar bu durumda. Şayet rölanti tüketimi normal ise diğer arayışlara girmek lazım.
  5. E.Durmuş

    Motor Ömrü

    2008 Model sıfır Otokar Sultan ile 550.000 km yi geçtim ve motorda herhangi yağ yakma gibi sıkıntı yok. Üstelik zor şartlar altında(dur-kalk) çalışan bir otobüs bu. Tabi her aracın motoru farklı olmakla beraber düzgün ve zamanında bakım yapıldığında motor ömrü uzuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.