Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Selçuk Etem

Üye
  • Toplam İleti

    92
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Selçuk Etem tarafından oluşturuldu

  1. Geçen servise uğradım kendi aracımla ilgili. Benim araç incelemedeyken bende plaza satış kısmına uğrayıp yeni aracı inceleyeyim dedim. Yeni focus çok güzel araç trend x i bile gayet güzel. Şatış elemanına fiyatların pahalılığından sordum neden bu kadar yüksek diye. Abi ford artık mondeoyu bitirdi üretmiyor. Yeni focusuda d sınıfı ayarında yaptılar fiyatlar bu yüzden yüksek diye. Böyle bişey varmı sizce de?Bu arada st line dehşet olmuş.

  2. Merhaba arkadaşlar.Konuyu hortlatmak gibi olacak ama aracım 2012 titanyum. Ön cam çatladığından kaskodan sanayideki bi camcıda değiştirttim. Gel görki cam değişimi sonrası yağmur sensörü çalışıyor fakat hassasiyet bozuldu. Çok şiddetli yağmur yağınca anca devreye giriyor. Bu hassasiyet için sensörün camla temas edilen kısmına bi jel vs sürülüp öyle mi yapıştırmak gerek? Sensör çalışıyor fakat hassasiyet gitti. Nasıl bir çözüm önerebilirsiniz?

  3. 21 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

    Eco Contact mı, Sport Contact mı? 

    Bir de 40.000 km lastik için oldukça uzun bir ömür.

    3.yıl ve 20.000-25.000 km'den sonra sertleşme ve ciddi performans kaybı başlıyor.

    Yani lastikleriniz bu süre/mesafeyi aşmışsa kötü diye yorum yapmayın, pek iyisi olmuyor çünkü.

    Benim araç 2012 model. Üzerinde 2013 temmuz çıkışlı Lassa impetus revo 1 var 215 lik. Lastikler artık o kadar sertki bütün kanallarda tekerlerin çevresini dolaşan kılcal çatlaklar var. Siz değerli üyelerin yorumlarını imtinayla takip ediyorum. Muhtemelen cp5 alacağım

  4. Bu teknoloji yeni değil arkadaşlar. 1992 formula 1 sezonunda williams takım araçları aktif süspansiyona sahiptiler ve o yıl büyük farkla şampiyon olmuşlardı. Süspansiyonlar viraja göre kendini ayrlayıp optimum hızla virajdan çıkıyorlardı. Belki binek araçlara ilk uygulayan audi olabilir.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.