-
Focus 3 'e Navigasyon takan var mı ?
Kullanıyorum... Şimdiye dek karşılaştığım tek sorun: Araç geri viteste çalıştığında direk geri görüş kamerasına bağlandığında cihaz açılma sorunu olabiliyo... müzik çalmasına rağmen siyah ekran çıkıyo... bir süre sonra düzeliyo.
-
Focus 3 'e Navigasyon takan var mı ?
- Focus 3 'e Navigasyon takan var mı ?
Ford servisi Cyclone'dan başkasını yapmıyo... Özel serviste yaptırdım. Daha düzgün ve ayrıntılı fotoları akşama göndereyim.- Focus 3 'e Navigasyon takan var mı ?
1200 artı 120 servis Ama sizinki 2015 modelmiş....- Focus 3 'e Navigasyon takan var mı ?
Eyvallah Gürkan Hocam, Ben o 4 satır mono ekrandan kurtulmak için bahane arıyodum ama epey uzun sürdü tercih yapmam. Otomatik parkta, direksiyon kumandasında, geri vites uyarılarında ve sensörlerle ilgili hiç bir sıkıntı olmadığı için güzel...Gövdeyi doldurdu...- Focus 3 'e Navigasyon takan var mı ?
Roadstar 2012 Focus'a özel yapmış, belki ilgilenen olur dedim... Her şey tıkır tıkır çalışıyor...Araca tam uyumlu yani... BEN DAHA AŞAMADIM...- Focus 3 'e Navigasyon takan var mı ?
Kimsenin ilgisini çekmedi.... Söksem mi ????- Focus 3 'e Navigasyon takan var mı ?
- Sigorta ve kaskonuzu kaça yaptırdınız ve hangi şirket?
geçen yıl ödediğim 850 TL kasko fiyatı dolu hasarı nedeniyle bu yıl 1450 oldu... % 60 hasarsızlık eridi...Hasarsızlık yok... İyi de bende de kusur yok...- Muhteşem Sanat Eserleri
104 bin kürdan kullanılmış...- Günün filmi
Filmi 2 saat önce izledim .... Sadece zaman kaybı.... Bi de 26 liram buharlaştı.. (- Dllhost "com Surrogate" Sorunu...
evet , o tarafı da var...- Dllhost "com Surrogate" Sorunu...
Tam bilmiyorum ama... Genellikle kodeklerden kaynaklandığı belirtilmiş. Ben de 2 gün önce KMplayer yüklemiştim 3D izlemek için. Emin olmasam da ondandır diye düşünüyorum.- Focus Koltuk Tan Gelen Ses Problemi
Ben sesin nereden geldiğini anlayamadığım için sorunu "duymazdan" geliyorum... Müziğin sesini yükseltince "sorun kayboluyor"...- Dllhost "com Surrogate" Sorunu...
Bütün günümü aldığı için ve sizin de karşılaşabileceğinizi düşündüğüm için paylaşmak istedim... Bilgisayarım durup duruken RAM'in tamamını kullanıyodu (hiç bir program çalışmazken... Nette çözüm bulamayınca kendim halletmeye çalıştım oldu... Bu sorunla karşılaşırsanız: Microsoft Security Essentials programında AYARLARda "dışlanan dosyalara" eklediğinizde sorun kalmıyor. - Focus 3 'e Navigasyon takan var mı ?
Önemli Bilgi
Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.