Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hüseyin Eryiğit

Üye
  • Toplam İleti

    48
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Hüseyin Eryiğit tarafından oluşturuldu

  1. Scirocco 2012 model manuel araç aldım focusun yanına gezmelik. Neyse ablam ver süreyim dedi kıramadım verdim. 

    6 viteste gidiyordu 5 e düşüreyim derken 3 e attı.  Sağa çekti panikledi baskı kokusu geldi baya. Neyse ben geçtim debriyaja sanki bir şey olmuş gibi.1 de titreyerek kalkıyor 2 de sanki gaz yemiyor gibi 3 e atarak kısa mesafe eve geldik. Sizce sorun tam olarak nedir. Böyle servise gitmem sıkıntı gibi 40 km var servisle mesafe. 

  2. 12 dakika önce, Yakup Çağatay said:

     

    Öncelikle hayırlı olsun. Takas değilde birbirimize araçlarımızı satıyoruz diyeceksiniz. Tek tek birbirinize geçirecek para transferi olacaksa o an yapılacak veya paramız tamam anlaştık sorun yok diyeceksiniz notere.

     

    Aslında sigorta belli bir süre karşı tarafdan devam ediyormuş ama o işi bulaşmayın (güvenmeyin) anında telefonla kendinize sigorta çıkarttırın. Daha sonra yeni plaka ile acenteye gidince değişiklik yapılacak ve büyük ihtimalla indirim olacak.

     

     

    Hocam peki hgs nasıl olur. Benimkini iptal edip o plakaya göre mi çıkarcam.sonra tekrar kapatıp 41 plaka yapınca mı açıcam. Sadece plaka üzerine diye okumuştum kişiye değilmiş hgs. 

    Çok soru sordum kusura bakmayın :/

  3. İyi pazarlar arkadaşlar, 

    Nette araştırdım da yeni bilgiler bulamadım birkaç yıl eski.

     

    Nasipse yarın galericinin biriyle benim arabamı verip üste para verip aracı almayı düşünüyorum. Konularda anlaştık. Expertiz yapıp notere gittik diyelim. Takas işlemi mi diycem ne diycem.aracı ona satıp onun kini üstüme verme yolu ile mi ilerliyor sistem. Sonra plaka değişiklik sorarsa evet diyecem notere.İstanbuldan aracı alacağım Kocaeli de oturuyorum 41 plaka olacak. Ama orda dönmeden sigorta eski plakaya yapılacak galiba Sonra yeni plakaya aktarma nasıl oluyor. 

     

    Ne takas yaptım ne sattım şimdiye kadar yardımlarınızı bekliyorum. 

  4. Hayırlı akşamlar,

    Allah nasip ederse yarın 30  bin lira gibi bir meblağ elimde olacak.

     

    Arabam 2010 trendx ford.  Üstüne 30 bin ekleyim diyorum 60 bin lira civarlarında gösterişli spor bir araba istiyorum.  

    Tavsiyenize başvurmak istedim. 

    Çok gazlama ile işim yok ama severim. Olmazsa olmazım sunroof.  

    Ne öneride bulunursunuz.

  5. Sony biraz vurmuşlar yere sanki. Z2 var bende 2 yıldır çatır çutur kullanıyorum. O kadar 4K video çektim cam gibi. Kamerası muhteşem ön kamera hariç. 3200 Mh batarya biraz geç dolsada çok uzun süre gidiyor. Gram donma olmadı.sony bence düşünülebilir. Ama derseniz ki fiyatı çabuk değer kaybediyor haklısınız. Bu konuda kralı Apple fiyatı düşmüyor namussuz :)

  6. 21 dakika önce, Servet Özkan said:

    Arabanin sasesi derken? Fotograflardan birsey belli olmuyor. Saniyorumki boyle bir kazada saselere birsey yapamazsiniz. Yanlis anlamis olabilir misiniz?

    Kaputtada birsey yok gibi gorunuyor, belki fotografin acisindandir ama oyle olsa dahi duzelmeyecek birsey goremiyorum ben.

    On panel gitmis, tamponu plastikci toplar. Panjurlar alinir. Burdan bakinca sadece on panelde (panjuru demiyorum) kiriklar mevcut. 500TL lik hasar var yok gibi gorunuyor.

     

    5700 + 1300 + 1359 + 453 = 8812TL masraf cikartan servise burdan sesleniyorum. Hem uzum yiyip hem bagci dovuyorsunuz. Allahinizdan bulun (varsa tabi).

    Bir seylerin uzerine mi cikti bu araba? Kaldirim vs gibi? Yani darbesi aslen alttan mi?

    Hani oyle olsa dahi traverse falandir diye dusundum. Onunda kaci kac para. Yinede sasede bir problem varsa sirf bu isi yapan yerler var gidin verin duzeltsinler uc-bes neyse. Ama emin olun 5700 gibi bi rakam yok. 5700 e arabanin on takimlari hersey dahil yenilersiniz.

    Hocam 50 km hızla bariyere önden vurdum durdum. Ne hararet ne bişey yapmadı o halde 50 km yol geldim. Vurdum durdum yani. Yalova erdeğer bana bu fiyatı verdi. Sislerin olduğu yerde yerde şase dedi yamulmuş. Bu fiyatları verdi. Elim kolum bağlı kaldım valla bu fiyatları deyince. 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.