Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Özkan Özdemir

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Özkan Özdemir Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    focus tdci style
  • Meslek:
    İBB elemanı
  • Cinsiyet:
    Bay

Özkan Özdemir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. çağlar hocam bugun bıraz yol bılgısayarını kurcaladım fakat ole bıseye rastlamadım. dedıgınız gibi ön cam ısıtmalı buyuk ıhtımal style plus olsa gerek. start\srop dugmesının de belırttıgınız yerde hıc gözüme çarpmadı. en yakın zamanda bakacağım ama. tsk ederım umarım bulurum. yakup hocam sende haklısın ama aradığımı bulmayınca ınsan bazen çıldırıyor. pc basında aramaktan belım ağrıdı. yınede tskler..
  2. sen olsan kaç verirdin ! arabanın en ufak boyası yok değişen yok bakımları yaptırılmış. tertemiz herkesın ıstedıgı tarzda araba.. yakup bey sizin dediklerinizi göz önünde bulunduruyorum fakat bunlarla ılgı soru bloğunuzu bulamadım bende burda sorayım dedım. kötümü ettik !! anlamadım.
  3. Yazdıklarınız ve bılgılendırmelerınız için cok teşekkür ederim. Kesınlıkle cok hoşuma gıtmeye başladı işe bile arabamla gıtmeye başladım. aklıma takılan bir kaç soru var ! 2011 TDCI style 1,6 115HB sedan kasa dır. 1-Arabada şerit takip sistemi var diye biliyorum varmı, varsa nasıl aktif edebilirm veya kapatabilirim. 2-Arabada 30 km ve altında kendı kendıne fren sistemi var diye biliyorum bunu da aynı şekilde nasıl aktif yapabilrim, kapatabilirim. 3-start\stop özelliği nasıl aktıf olur ve kulandıktan sonra nasıl kapatabilirim. 4-Birde bluetooth sisteminde telefonumu aktif ediyorum. aktif ettikten sonra dıreksıyondakı tuşuma basıyorum telefon dıyorum tekrarlıyo ona tamamım. sonra isim ara dıyorum ona da tamamamım. listeden mesela annem diyorum fakat tam burda bı gelişme göremiyorum. bu konuda daha kolay veya etkili sonuç veren komut sistemi biliyor musunuz. bu özelliklerden hep duyduğum için merak konum oldu her bındıgımde de kurcalıyorum umarım yardım edebilirsiniz.. şimdiden teşekkürler.
  4. slm lar öncelikle.. bende focus aldı yenı oldu alalı. 2011 style tdcı modelını ıkıncı sahıbıyım. 45000 km de arabam ve sehır ıcı manevra olsun yol tutusu olsun bayıldım. neden daha önce aklıma gelmedi focus şaşırıyorum ve dizel olmasıda herseye bedel saten. babam hep dızel araba için oğlum yağını soyunu süreki olarak zamanında yaptır ve arabayı ezme gereken yerde yüklen gaza gerekmedikçe yıpratma der yol bilgisayarı gibi adam benim babam ..
  5. hem bu arada paylaşmış olduğunuz tum bılgılerı 3 gecedır okuyorum. ve gerçekten yarım konusunda sız artık aşmışsınız. bn tebrık edıorum. arabayı kapınn onune koymadan herseyını bılıorum sankı okdar açıklayıcı olmuş. mükemmel ınsanlarla paylaşmak bazı seylerı güzel.. tüm imla kurallarına saygım sonsuz herkes hata yapar ..
  6. tsk ederım abı bu hafta ıcı bıtırıoruz ıste slı expertız yaptıracgm para ısınıde hallettım motor alacktım aılem para ekledı gıt al kndınearaba dedıler aklımı celdıler:D ıyıkıde olmuş focus varmış hayatta dedıgım gbı abı sadece burdan yazabılıoruz konuşma olarak demı.
  7. sayın cem abı ve yakup abı tum yorumlarınıza baktım ve dıger uyelerı konuşmalarına burası gerçekten cok güzel olmuş ellerınıze saglık.yenı bu sıteyı buldum bu hafta ıcınde bende ıns 2011 TDCI style alacgm buldum bı tane tanıdıktan. 75.000 km de ve sıyah. sıteye de zar zor uyelık yaptım burda nasıl oluyo bu durumlar bılgı verebilecek mısınız ....
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.