Ömür tarafından yazılan her şey
-
Bugün Focusunuzun Hangi Akıllı Özelliğini Kullandınız ?
Aynen dediğin gibi F3 te bu var . .
-
yeni focus 3 stil plus paket
Alt koruma neresine ve nasıl yapılacak ?
-
Benzinli Focus 3' ün yokuş performansı hakkında bilgi lütfen
Benimde anlamadığım konu şu. Dizel ile benzinli arasındaki fark yaklaşık 9.000 TL. Az km yapacak biri için gereksiz yere ödenen fark. Peki arabayı diyelimki 90.000 km de satmak istedik. Aracı benzinli fiyatınamı satıyoruz yahu. Yine araç dizel deyip belirli bi fark ile satıcaz dimi. 90.000 km de yapılan kar en az 9.000 TL dir. Aracın dizel olmasındaki fark kendini amorti etti bile ve satarken dizel farkı size kar kalmıyormu ?
- Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık
-
Yeni Focus Donanım Bilgisi
Baya BişiLeri Eksik işte. MeseLa ESP En ÖnemLisiydi bence, Dinamik Tork KontroL(Çok FazLa Hissedemicez Bazı unsurLarı), IsıtmaLı Ön Camı çok fazLa önemsemiyorum garaj var park etmek için. Birde Otomatik Park etme varya Manitayı Yanımızdayken diyecektik ''Bak Benim Araba Kendi Park Ediyor )
-
Yeni Focus Donanım Bilgisi
Çok Teşekkür Ederim, SaoLun. Bugün Bayiyi aradım. Dediğim gibi geri dönüş yok. Vergisi yatırıLmış. pLus paket iLe deiştirmiyoLar. MoraL sıfır.
- Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık
-
Yeni Focus Donanım Bilgisi
Çok Teşekkür Ederim. Allah herkeze daha iyisini nasip etsin. Araba aLmak için iLk düşüncemiz bir Önceki kasa collektion'dı, ama sınırLarı son safhasına kadar zorLayıp bu araca karar verdim. O kadar paraya Kıyıp 2.000TL'ye Acımak Çok Abes Kaçmış Sanırım. Rocker ve Toprağım Ambiante TavsiyeLer ve SöyLedikLeriniz Çok ii oLdu. yarın arayıp biraz piskopatLık yapmaya çaLışacam. Artık deiştirebiLirsek deiştiricez. Zannetmiyorum ama Genede Denerim. Fatura ediLdi araç vergisi faLan yatırıLmıştır. Geri Dönüş Çok zor Gibi . . pLus Paketteki opsiyonLar içerisinde Benim için En ÖnemLisi ESP'idi. Ama Dinamik Tork KontroLü YoL tutuşuna Etki ediorSa, Buda Çok Büyük Bi Eksi Sanırım . .
-
Yeni Focus Donanım Bilgisi
ArkadaşLar SeLam, Foruma Yeni üye oLdum. Bi Kaç Gündür SürekLi yorumLarı Okuyorum ve biLmediğim bi çok şeyi öğrendim Sayenizde. Stl aLdım pLus paket yok. Araç fatura ediLdi 49.500TL. Benim En Çok kafama taqıLan Şey pLusPaketi DahiL etsemiydim? Sanırım deiştirmek isteyip pLus paketLi iLe deiştirmek istesemde artık dönüş yok zannedersem. Gerçekten Hata Büyükmü die meraq ediorum. Aracı temmuz 1 inde ocak bandroLünden Kurtarmaq için trafiğe biLdirmedim, temmuzu bekLiorum. my touch veya Sony teyp i gectik herşeyden mahrum kaLmaya razıyız. (gerçi yorumLarı okudukça herkezin bekLediğini okuyunca içim cız etti, o ayrı)Herneyse, Attık taşı Vurduk kuşu. pLas paket aLmadık pişman oLurmuyuz?
-
Yeni Focusun Fiyatı Düşer mi?
Önemli Bilgi
Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.