Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ali Toprak

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ali Toprak tarafından yazılan her şey

  1. Hocam ampulleri tutan haldeler kırılmış olabilir ampul dişlerinin iletkenlere temas ettiğinden emin olun
  2. Arıza tamir edildi.gaz kelebeği tekrar söküldü,detaylı temizlik yapıldı.Contası değiştirildi.Direksiyon pompa müşürü ve konnektörü söküldü temizlendi (içi yağ dolmuş) ve mutlu son.
  3. Bu akşam hız sensörü de değiştirdik değişiklik olmadı.Yarın bir de bobin değiştirip bakacağım inşallah çözülür.Bu gün hararet müşürü nün altına pul koy diyen bile oldu.
  4. Aklıma gelen birşey de hız sensörü(vss) arızası bu olaya neden olabilir mi?

     

  5. Aracın rolanti sorunu biraz farklı.Şöyleki:Araç durduğu yerde gaza basıp bırakınca herşey normal hareket halinde iken,vitesi boşa alıp ayağı debriyajdan çekince rolanti bir miktar yükselip orda kalıyor.Bu böyle debriyaj veya frene basana kadar devam ediyor.Debriyaj veya frene basınca yavaş yavaş düşüyor.Karter havalandırma ''T'' hortumu değiştirildi.Rolanti valfi değiştirildi.Rolanti sensörü değiştirildi.Boğaz kelebeği değiştirildi.Hava filtresi değiştirildi.Sanki araç hala gaza basılıyormuş gibi algılıyor.Fikirlerinizi alabilir miyim.Veya Ankara'da iyi bir usta tavsiyesi. Bir de Hız sensörü(vss) arızalandığı zaman böyle birşey yapar mı?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.