Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×

Orhan B.

Üye
  • Toplam İleti

    190
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    15

Orhan B. tarafından yazılan her şey

  1. Benim aracın yağını 91.600 kmde değiştirmiştim. Şuan araç 102.100 km. Yağ deşiminden sonra 10.500 km yaptım. Göstergede yağ ömrü %65.
  2. Semih Bey, Benim aracın şanzımanını serviste garanti kapsamında revizyonlu yeni şanzıman ile değiştirdiler (Aralık 2024). Serviste ULV yağı konmasını söyledim lakin Ford Otosan bu yağı veriyor deyip geçiştirdiler. "SANZIMAN YAGI - TRANSMAX ATF DVIMLV MULTI, 1L 10 ADET" (Servis kaydı bu şekilde). Daha sonrada burada konusu geçen ULV yağın ekran resmini servisteki çalışana gönderdim. Aldığım cevap şu oldu. "Abi koyduğumuz şartname standartlarını karşılıyor ve o Ford Otosan bu yağı gönderiyor. Resmini gönderdiğin yağın litresi 5.000,00 TL +KDV" şeklinde oldu. şanzıman vuruntu sorunum geçti mi? diye sorarsanız "geçmedi". Yeni yağ bakımına 4000 km kaldı. 105.000 bakımında şanzıman ile ilgili tekrar işlem yaptıracağız.
  3. Orhan B.

    Yeni araba arayışı.

    Adblue şuan kullandığım Focus'ta da var. Konu hakkında tecrübe kazandık sayılır. 🙂
  4. Orhan B.

    Yeni araba arayışı.

    Gürkan hocam sebebini merak ettim. Amacım borçsuz araç almak. Krediye bulaşmak istemiyorum. Yoksa @Mertol Kip'i severek takip ediyorum.
  5. Son 1 aydır gözüm SUV araç arıyor. Bütçem 1,5-1,6 M. 1- Jeep Compass 1.3 GSE Limited (4X2), 150 hp, DCT / 6 Vites (2021-2022 modele bütçe yetiyor) 2- Mercedes-Benz GLA, 1.5cc, 180 d, Urban, 109 hp, 7G-DCT / 7 Vites (bu araçta 2017-2018 modele bütçe yetiyor) 3- Peugeot 3008, 1.5 BlueHDi Allure, 130 hp, EAT8 / 8 Vites bu araçlardan hangisini önerirsiniz? ya da şu marka model arabaya bak diyebileceğiniz öneriniz var mı?
  6. Ben reklam amaçlı paylaşmadım. Firmayı tanımam. Sadece bir konu hakkında fiyat almıştım. Firmada iletişime geçtiğim kişi bana fiyat listesini göndermişti. Burada fiyat bilgisi olması için paylaşmıştım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.