Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Serkan Önder

Üye
  • Toplam İleti

    397
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Serkan Önder tarafından oluşturuldu

  1. soldan şağa,sırası ile sol koltuk ısıtma,esp,ön cam ısıtma,arka cam ısıtma,yolcu hava yastığı devre dışı ikazı,sağ koltuk ısıtma.

    koltuk altındaki soketler ise koltuk ısıtma,elektrikli koltuk ayarları,emniyet kemeri algılayıcısı hava yastığı tetikleyicisi için.resimden tam belli değil ama o tüp emniyet kemeri gerdirisinin gaz deposudur.

  2. Merhabalar. Dijital klimalarda konsolun üzerinde bulunan yarı daire ne işe yarıyor tam olarak. Güneş ışığını algıladığını biliyorum fakat ben klimayı LOW konumda full fan hızına aldığımda bu güneş ışığı algılayıcısı ne işe yarar?

     

    Kontağı kapattıktan birkaç dakika sonra konsoldan vızzzzzzt şeklinde kısa bir dişli sesi geliyor. Bu neyden kaynaklanıyor?

     

    Klimam sağ sol aynı derecede çalışmasına rağmen sol taraf her zaman daha düşük derecede hava üflüyor.

    ...

    Güneş ön cam üzerine vururken arka tarafta her zaman terlenecek kadar sıcak oluyor hava. Bu probleme aylardır hiçbir yerde çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.

     

    1.güneş yükü algılıyıcısı.

    2.Normaldir,hava yönlendirme menfezleri kapalı konuma geçer zamanla mekanizma yağsık kaldığından gelir o ses.

    3....

    4.araca ilk bindiğinizde camları,açın kılimayı çalıştırın içerinin havası tazelensin. klima ayarınız auto konumunda olsun,dereceyi düşük tutun dahada olmadı  iç sirkilasyonu çalıştırın.Buda fayda etmez ise kılima gazını kontrol ettirin.

  3. Mekanik olarak,uygulanabilir direksiyon miline,fakat hiç bir suretle verim alınamaz.en küçük direksiyon hareketinde,dahi yanacaktır.Hem eklenecek parçaların ömrü kısa olur,hemde sürekli aç kapa ile sis farları zarar görür.sinyal lambalarından alınacak komut daha verimli olacaktır.Bu kısımda ise işinin erbabı,oto elektrikçisi şart.Mesele şudurki sinyal lambasından direkt hat alınırsa sinyal gibi flaşörlü olur sis lambası.hattı sinyal kolundan almak gerekli.Tabi bu işlevin ne derecede viraj aydınlatacağıda muamma.far açısını,dışa doğru konumlandırmadıktan sonra,bence gereksiz.Bu durumdada sis farları etkinliğini kaybedecek.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.