Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Türedi

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ahmet Türedi tarafından yazılan her şey

  1. Evet yaptım.Hatta ana sıfırlamadan sonra ekran yazılarıda yarı Tükçe yarı ingilizceye dönüştü.Yani ana ekranda navigasyon klima falan yazan bölümler ingilizce ama içine girince ara bölmedeki yazılar Tükçe şeklindeydi.Daha sonra sizin paylaşımlarınızdan 3.08 olan programı yüklemeyi denedim.1 dakikalık bişey ancak yükledi programın tamamını değil yani,ama sadece o yarı ingilizce olan kısımlar Türkçeye döndü.Sesli komut yine ingilize kaldı.program yine 3.10 olarak görünüyor.
  2. http://yadi.sk/d/RlEalcYy39iQsT Burdan yükledim.Sesli komut hariç herşey türkçe.Yanlız bu dosyaya şuanda ulaşılamıyor.Bunu paylaşan arkadaş sanırım kaldırmış.Dosyanın aslı bende bilgisayarımda kayıtlı duruyor.Dosya 632 mb civarında yer tutuyor.Size bu dosya mı lazım?
  3. Semih bey merhaba.Açıkcası bu konu hakkında benimde yardıma ihtiyacım var. Aracım 2015 ford mondeo 1.6 tdci ve sync 2 kulllanıyorum.Bende sıkıntı şöyle.Aracımda sync ekranında donmalar ve sürekli programlı bakım moduna geçmeler başladı.Tavsiye üzerine eski olan sürümü 3.10 olarak güncelledim.Fakat 3.10 sürümünü yüklediğimde sesli komut tamamen ingilizce olarak kaldı.Şimdi Türkçe yamalı olan 3.10 u yüklemeye çalıştığımda program güncel olduğu için yükleme yapılamıyor.Eski 3.08 sürümünede eski sürüm olduğu için dönemiyorum.Nasıl 3.08 i tekrar geri yükleyebilirim?Bana bu konuda yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.