Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burak Uğurlu

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Burak Uğurlu Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    Ford Mondeo Titanium
  • Meslek:
    Bilgi İşlem
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Burak Uğurlu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. İlk Mesajda yazdıklarım dışında genel olarak birşeyler sormak istiyorum, Bazı gizli özellikler var, webte araştırdığımda daha çok rus sitelerinde görüyorum ama adamlar araç bağlantı aparatı ile açıyorlar benim aracım için bu özellikleri, sanırım eski versiyonlarda daha kolaymış açması. -Belirli bir hıza çıkınca kapıların otomatik kilitlenmesi Servis bu özellik 2015 sonrasında güvenlik nedeniyle kapatıldı dedi, kaza anında dışarıdan müdahale edilmesi içinmiş. -Araç park ederken yan aynanın aşağı inmesi (kitapçıkta var ama yapınca işe yaramıyor) -Öndeki kamera için webte 40 km altı hızlarda acil fren desteği yazıyor (kitapçıkta da var), servis bu özelliğin açılıp kapatılması lazım dedi, ama menülerde böyle bir seçeneği servisteki usta ile bulamadık Bu gibi özellikleri araştırıyorum, bilgisi olan varsa çok makbule geçer
  2. Yönlendirme ve uyarılarınız için teşekkürler, Servis bırakın SYNC ile ilgili birşey yapmayı çok çok basit şeyleri bile bilmiyor veya bilmezden geliyorlar, anlamadım. Araştıracağım bir bilgi bulursam buradan paylaşacağım. Tekno Paket ne yazıkki denk gelmedi, olsa güzel olurdu. Bu arada aracımı servise ağır bakıma götürdüm, uzun süreceğini için ikame Ford Kuga verdiler 2019 daha 4 bin km'de, onu kullanıyorum 2 gündür, SYNC 3'ü test etme şansım oldu, güzel bir deneyim oldu ? SYNC 2 açıkçası ekranlar olarak daha şık ama özellik olarak yetersiz kaldığı yerler oluyor. --7 dakika sonra eklendi-- Serkan Bey, bir miktar bütçe ayırdım tabii ama ne kadarlık bir maliyeti var onu bile öğreneceğim güvenilir bir nokta bulamadım. Bir eski versiyon Mondeo için arkadaşım, bahçelievlerde konsolu komple yeni nesil Multimedia Teyp ile değiştirdi, açıkçası SYNC 3 ten bile iyi özellikleri ama işte orjinal Ford'un ürünü olsun istiyorum. Varsa bu konuda bilgi alabileceğim bir yer yönlendirebilirseniz memnun olurum.
  3. Merhabalar, yakın zamanda 2015 Mk5 Titanium Mondeo sahibi oldum, bu hafta içinde ilk defa servise gidip temel bakımlarını yaptıracağım. Ek olarak sonradan eklenilebilen özellikle güvenlikle ilgili ek özellikleri sorgulayacağım, servis muhtemelen ya bu konuda isteksiz olacak yada uçuk paralar isteyecektir. Yapılabilirse özellikle taktırmak istediğim özellikler, Adaptif Cruze Control özelliği taktırmak Acil durum fren sistemi taktırmak Şerit Takip veya kör nokta uyarıcı taktırmak Sync 2 yi Sync 3 'e güncellemek Not: Aracımda otomatik park ve önde, dikiz aynasının altında ne işe yaradığını anlamadığım bir kamera var. Ford Ailesinin yeni bir üyesi olarak bu konularda istanbulda başvurabileceğin bir firma vs var mı bilmiyorum Örnek vermek gerekirse bu tip opsiyonlar için VW grubunda ender elektronik var, ama Ford grubu için bu tarz hizmet veren bir yer bulamadım internette. Opsiyonlar ve yönlendirme için bilgi verebilirseniz minnettar olurum.
  4. Merhabalar, Konuyu biraz horlatmak istiyorum izninizle, yakın zamanda ikinci el mondeo sahibi oldum, arayüzü Sync 2, ne yazıkki Android Auto gibi özellikleri yok, tecrübesi olan arkadaşlar için 2 sorum olacak; 1- Telefondan görüntüyü Av-in ve çevirici kablolar vasıtası ile ekrana vermeyi düşünüyorum, bu konuda bir deneme veya sıkıntısı olan var mı ? Yabancı sitelerde düzgün çalıştıranda var, görüntü çamur gibi ve ekranda dalgalanma var diyelerde var.. 2- Ekran yansıtmamın tek amacı navigasyon aslında, sizce bu şekilde kullansam kullanışlı olur mu ? Günlük olarak kullanan bir arkadaş varsa tecrübesini paylaşırsa çok memnun olurum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.