Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

enver akgün

Üye
  • Toplam İleti

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

enver akgün tarafından yazılan her şey

  1. 2012 ford focus diesel e sahibim.2800 km de..zaman zaman arabayı ilk çalıştırmamda çok sarsıntı ve gürültü yapıyor ve yaklaşık 15 sn sürüyor.soğuk havadan dolayı oluyor dedim ama gündüz öğle vakti ve hava sıcak ikende oluyor..servisi aradım bir anlam veremediler..araba bir gün bizde kalsın dediler ama her zaman olmuyor dedim..arabada çocuklar varken ciddi anlamda korkuyorlar..sanki bir jeneratör yada traktör çalışıyor gibi...HİÇ BÖYLE SORUNU OLAN VARMI ne yapmalıyım..
  2. İsim yanlışlığı için kusura bakmayın.Çok iyi bir internet kullanıcısı değilim...210 krş.sanırım lpg li yakıtı.çok iyi bir değer..ilginize teşekkür ederim.
  3. yusuf bey merhaba forma yeni katıldım.mesleğinizden dolayı olaya vakıf olabileceğinizi düşünerek size bir sorum olacak.56.000.tl lik bir naktim var.şehir içi yıllık toplam 15.000.km.yapıyorum.mesleğim icabı sabah ve akşam hastane gidiş gelişim oluyor.önceki arabam lpg li opel idi.dizel f3 alacağım ama endişelerim var; hiç dizel kullanmadım.Arzu ettiğim araba otomatik vites f3 titanyum.lpg de düşünüyorum.öneriniz dizelmi ? lpgli powershift mi ? teşekkü ederim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.