Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emre Akbs

Üye
  • Toplam İleti

    65
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Emre Akbs tarafından oluşturuldu

  1. 50 dakika önce, Ali Fırat Yılmaaz yazdı:

    Teşekkür ederim bir sorun olur mu g o dtc lerin durmasinda. Nasil olsa arac ekranina yansımıyor.

    Durmasında bir sorun olmaz yalnız gerçek bir arıza olması durumunda hangisi yapılan işlemden hangisi gerçekten oluşan bir arıza olduğunu ayırt etmek için uğraş gerekebilir. Rica ederim ?

    • Teşekkür 1
  2. 9 saat önce, Ali Fırat Yılmaaz yazdı:

    Hill holderi yaptiktan sonra forscan ile ariza kodlarını sildim ve tekrar bağladım hata kodu gözükmüyor  fakat gauge menuden baktığım zaman; c200_00 , c140_00 , c151_00, c121_00 ve 1607_87  kodlari çıkıyor ama forscanda yok. Sorunun çözümü nedir neredeyse tum konuyu okudum ama çözümü bulamadım modifiyeli rlm mi gerekiyor yoksa?

    Kullandığınız elm modifiyeli değilse araçtaki tüm modüllere erişemiyor haliyle forscanda tüm modüllerin arıza kodları görünmüyor. Araç tüm modüllerdeki kodları göstermekte. Modifiyeli elm ile denerseniz tüm arıza kodlarını okuyabilir ve silebilirsiniz. 

  3. Kullanmış olduğunuz araçlarda jant/lastik ebatı nedir? Bildiğim kadarıyla jant lastik boyutu da göstergede sapma yaptırıyor hatta kullandığımız foccus programı ile araca lastik boyutunu tanıttığımızda göstergedeki sapma ona göre ayarlanıyor diye biliyorum. Gerçi jant lastik ebatının bu derecede sapma yapacağından pek emin değilim 2 3 km/h kadar oluyor sanırım.

    • Teşekkür 1
  4. 11 saat önce, A.Coşar yazdı:

    f3.jpg.5bdb5464e0480e46c1247814729334b3.jpg

    Bu düğmeleri kapalı konuma getirirseniz çözülecektir sorununuz.

    Düğmeler kapalı konumda + olarak menfezleri de kapalı hale getirmeme rağmen hava geliyor ki normal seviyedeymiş.

     

    11 saat önce, Koray Demir yazdı:

    Gelir normaldir araç içinde oksijen azalmasın daima taze hava bulunsun diye yapılmıştır.

    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

  5. 30 dakika önce, Mehmet Demir yazdı:

    Çok az gelir, bariz üflüyorsa sıkıntı olabilir. İç havalandırma açıp kapatın klimayı değişiklik var mı gözlemleyin

    Teşekkürler Mehmet hocam öyle bariz bir şekilde üflemiyor ama sıcak havalar malum içeriye de sıcak hava geliyor o beni rahatsız ediyor. Dediğiniz gibi tekrar kontrol edeyim.

  6. 2 saat önce, Sarp D. Uygur yazdı:

    Geniş veya dar ekran olarak değil de makyajlı ve makyajsız araçların ekranı olarak ayrım var. Makyajlı kasa ile gelen f1et koduyla başlayan göstergelerin yazılımını makyajsız kasada bulunan bm5t koduyla başlayan ekrana yazdırıyorsunuz ama hiç kolay bir iş değil. Büyük ve küçük ekranın dosyaları farklı, küçük ekranda els ile toplamda 2 saate yakın, büyük ekranda da 8 saate yakın sürüyor işlem. Haricen altyapıyı kurmadan araç üzerinde yapmak da büyük risk, akü bitiyor çünkü bu sürede.

    Aynen sarp hocamın dediği gibi desek daha doğru olur makyajlı kasa ile gelen ekranı alıp takmak daha mantıklı ki forumda bunu yapanlarda vardı ?

  7. 9 saat önce, M.Emre.S yazdı:

     

    Bende çekmeköy'de oturuyorum. İki hafta önce 2 ayrı siparişim vardı biri yurtiçi kargo İzmir'den öbürü ikitelli'den aras kargoyla. İzmirden gelen ertesi gün elime ulaştı ikitelliden gelen ise 3 gün sonra zar zor gidip şubeden kendim aldım. Genel merkezlerini arıyorum şikayet ediyorum ama ne adam akıllı geri dönüş var ne de yaptırım. Gak guk diyerek geçiştiriyorlar..

    Fazlasıyla tartıştım gerek şubeyle gerek genel müdürlükle kesinlikle çekmeköy bölgesinde kullanılacak gibi değil. En son şubeye gittiğimde bana bahane olarak araç az tümünü teslimata çıkaramıyoruz dediler. Bahsi geçen kargo tam 12 gün şubede bekledi en son almak için değilde neden getirmedikleri için gittim ki şaşırtmadılarda. Şube müdürü özel araç tutup onla da dağıtım yaptırıyormuşmuş bilmem ne bir sürü bahane. En temizi çekmeköy bölgesi için yurtiçi veya sürat kesinlikle

    • Beğen 1
  8. Başlıkta aras kelimesini gördüğümde bile kendimi küfretmemek için zor tutuyorum.. maalesef çalışma kaliteleri bölge bölge şube şube değişiyor. Ben çekmeköy bölgesinde arastan kesinlikle memnun değilim. E-ticaret sitelerindeki adres kısımlarına özellikle not düşüyorum kesinlikle aras kargo ile göndermeyin diye ve işe yarıyor aldıklarım genelde yurtiçi ve sürat ile geliyor. Bunları sosyal medyaya da taşısanızda çözüme ulaşması çok zor. Adamlar resmen tekeline almış işi uygun fiyat çekiyorlar diye  kesinlikle doğru dürüst iş yapmıyorlar. Hasar tespiti için aldığınız yer ile halletmeye çalışın büyük ihtimalle anlaşması vardır yardımcı olurlar. Önceki çalıştığım teknik serviste gönderdiğimiz notebooka resmen mızrak saplamışlardı hem kutuda hemde notebookta kocaman delik vardı. Sonuç olarak müşteri bize geri kargoladı ve hasar tespitini biz üstlenip yardımcı olmuştuk. Anlaşması var ise bir ihtimalde olsa kolaylayıp yardımcı olabilirler, geçmiş olsun ?

    • Beğen 1
  9. Bir saat önce, Selman Kulak yazdı:

    Küçük ekranlı yol bilgisayarında dijital hız gösterimi yapılıyor. Asıl amacım dijital hızı göstermek bu ekranda. . .

    Valla onu bende araştırdım göstergeye yeni yazılım eklemek gerekiyor detaylı olmasada ufak bir araştırma yapmıştım, yanlış bilmiyorsam geniş ekranlı göstergede hız göstergesi mevcut geniş ekranlı gösterge ile değişim yapmak daha kolay olur diye düşünüyorum..

    • Teşekkür 1
  10. 22 saat önce, Mehmet Yılmz yazdı:

    Emre hocam bugün o ürünü sipariş edeceğim. Yaparken özellikle şunlara dikkat et dediğiniz bir yer var mı ?

    Dikkat edeceğin şey araçla pc arasında bi sorun olmasın yani kablo temassızlığı oynama vs özellikle bcm’e yazdırırken. Onun haricinde konunun ilk sayfasında yazan adımları takip ederek kolaylıkla açarsın istediğini ? tabi işe başlamadan önce aracın orjinal değerlerini program ile export etmeyi unutma dursun bi köşede ne olur ne olmaz. Bu arada benim aracın bcmdeki değerleri ile etisten şase no ile indirdiğim değerler farklıydı yanlış hatırlamıyosam 

     

    Yazmayı unutmuşum banggood şuan yeni üyelere güzel kuponlar veriyor bilgin olsun bi 10tl kadar indirimle alabilirsin kabloyu 

    • Teşekkür 1
  11. 29.04.2019 - 23:18 tarihinde, Emre Akbs yazdı:

    Kabloyu nihayet deneme şansımız oldu 2014 makyajsız kasa her iki araçtada yokuş yardım alarm korna geri bildirimi otomatik kitleme gibi özellikleri aktif ettik. Dtc kodlarınında tamamını sildi. Sadece benim arabada lastik basınç sensörü kodu silinmedi o da sensörlerden biri arızalıydı ondan kaynaklı sanırım, emeği geçenlere tekrardan teşekkürler ?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.