Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Emirza Kasap

Üye
  • Toplam İleti

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Emirza Kasap tarafından yazılan her şey

  1. Yetkili servise elbet gidecegim. Forumda serviste görevli arkadas gorunce hsonuna geldiginde on bir bilgi mahiyetinde rica ettim.Var olasın.
  2. Bu akşam 2007 1.6 TDCI Ghia bakmaya gidecegim, şase no'sunu alsam bana da yardımcı olur musunuz?
  3. Evet o civarda Ghia biraz zor gibi artık bunu anlıyorum .(
  4. Evet bunu dusunurum ama satılmıs olabilir..Yine bi arayıp plaka alayım gerci kaza yok diyor ama bakalım. Arayacaktım ki benzinli Temiz bir dizel bulmak zor zanaat sanırım.
  5. Ilgın icin cok tesekkur ederim. 1. linkte ki otomatik olmasıyla fiyat makul geldi. Yeni yuklenmis sanırım o ilan zira artık ezberledim ilanları
  6. Buna gercekten üzüldüm ya....Çünkü o zamanlarda bu forumu okuyordum ben ( Demek kısmet değilmiş..
  7. O zaman 2005 ~ 2006 modellere bakmalıyım sanırım..
  8. Çok tesekkur ederım.Simdi baslıkları irdeliyorum.
  9. 1-B Ilgınız için tesekkur ederim. Musadenizle bir sey sormak isterim fiyatın dısında; Km olarak 100.000 ve + olması bakımlı bir arac olduktan sonra bir yakın vadede bir sorun olabilir mi sizce?
  10. Acık Mavi Ghia olması tercihimdir. Ama ağır bir hasarı olmadıkça (ki Istanbul sartlarında lokal boya ya da kabul edilebilir degisenli - kaput v.s. olmadıkca-) temiz bir arac olduktan sonra alt modellerden de olabilir. Km olarak azami 100,000 yada civarı.. Tek elden kullanılmıs olması ya da sirket aracı v.s. olmazsa gayet iyi olur.Zira 1-2 tanesine gidip baktım ama belli ki sirket aracı oldugu icin daha dosemelerden belli oluyordu hor kullanıldıgı. Ilk aracım olacak..gercekten uzun zamandan beri arastırıyorum ve en azından kararımı hangi aracı alacagımı belirledim ama bu kez de fiyatlar olaganın uzerinde gibi geliyor bana.eger yanlıs dusunuyorsam lutfen duzeltiniz.kaldı ki icime sinen temiz bir arac olduktan sonra yine tutarı guncelleyebilirim. ama focusun ehli olarak sizin goruslerinizi almak isterim.
  11. Ilgınız için cok tesekkur ederim.Teshisinizde son derece haklısınız.Ayrıca denk gelmisken sizinde yorumlarınızı almak isterim.Var olunuz.
  12. Selamlar, Arac almaya karar verdigimden beri forumu uzaktan takip etmekteyim. Ve ne yalan diyeyim ki Opel 1.3 Dizel'le Focus Dizel arasında gidip gelirken forumunda sayesinde 1.6 Dizel Focus'ta karar kıldım. Belki bu topicle alakası olmadıgı icin adminlerden uyarı alacagız ama aktif oldugu icin buradan paylasmak istedim. 2006 - 2007 arası focus dizel bakıyorum. Sahibinden.com da ki ilanların cogunun fiyatı abartı geldi cazip olanlarınsa kazası v.s. var. 26 - 27,5 dusundugum bir model icin uygun fiyat mıdır sizce? Varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.