Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Özer

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Özer Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Iğdır
  • Arabam:
    Focus 1.5 PowerShift
  • Meslek:
    Kamu
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Mehmet Özer's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Kod konusunda bir sıkıntı yok evet, sanırım açıklama konusunda bir eksiklik vardı çözdük ?
  2. ER-OL otomotiv bey hayırlı bayramlar. Öncesinde belirtmiş olduğum üzere ilgili firma ile görüştüm, Berk bey yardımcı oldu gerekli açıklamaları ve olması gereken standartlar çerçevesinde ürünlerin tarafıma ulaşması hususunda yardımcı olacak. --0 dakika sonra eklendi-- Ozan bey hayırlı bayramlar.
  3. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim sanırım son yapmam gereken şeyi ilk yaptım ? İlgili otomotiv firması ile görüşmeleri yaptıktan sonra tekrar bilgi aktarırım. Sonuç olarak kimsenin hakkına girmek ve yanlış yönlendirmek istemem.
  4. amacım tartışmak yada haklı çıkmaya çalışmak değil Yakup bey teşekkür ederim zaman ayırıp cevap yazdınız. üzüldüğüm nokta şu ki yapılan bu hata değişim zamanının dolmasına az kalmış bir balata ile beni yolculuğu çıkartacak olmaları ne yazık ki değişim yapılması için vaktim yok kargo firmaları p.tesi açılıyor ve ben aynı gün yola çıkıyorum tabii ki konunun sizinle bir ilgisi yok, söyle yapalım iyimser düşünelim; paketleme yapan ve ürünleri kargoya veren çalışanı yeni işe almışlar yapılan hata tamamen bireysel konuyu uzatma niyetinde değilim tekrar kusura bakmayın iyi akşamlar.
  5. Sanırım konuya farklı yerlerden bakıyoruz Kusura bakmayın vaktinizi aldım. Mail order ile ilk defa alışveriş yapmıyorum ki anından geri dönüş aldım konu bu değil, sanırım söylememem gereken birşey söyledim er-ol otomotivden özür diliyorum gelen kutu ve diğer malzemeleri ben değiştirip çizdim ve konuyu çarpıtmaya çalışıyorum. Hayırlı bayramlar
  6. Karışıklık olduğu konusunda size katılıyorum. ama ürünlerin gönderim şekli kutusu açılmış deforme olmuş üstüne yanlış ürün gönderilmiş, gönderilen doğru ürünün üzerinde çizikler ve balata kısmında deformasyon var. Firmayı tanımam hiç alışveriş yapmadım ama bu kadar özensiz yapılan bir kargolama sadece bana yapılan bir uygulama mıdır.? bu durum genel ise bu kadar övgüyü nasıl alabiliyor. 20.08.2018 günü 05497257628 nolu telefondan saat 19.47 de ulaşmaya çalıştım ama bayram dolayısı ile ulaşamadım ki normaldir. yanlış anlaşılmasın herhangi bir maksat güderek yazmadım forma sadece eleştiri geliştirir bunların dikkate alınmasını rica ediyorum.
  7. Öncelikle iyi günler hayırlı bayramlar arkadaşlar. Gönül isterdi ki bu başlık altında site içeriğinde çokça bahsedilen ER-OL otomotiv hakkında olumlu eleştiriler yapayım.! ama ilk alışveriş deneyimimde memnun kalmadım ve üstüne birde mağdur oldum. 17.08.2018 günü mail order ödeme biçimi ile sipariş vermiş olduğum Ford Focus 2015 1.5 PowerShift aracım için Motorcraft marka ön ve arka diskler için fren balatası siparişi verdim 20.08.2018 günü yani dün elime ulaştı (servis 45 bin bakımıda balatalar %50 bin altında olduğundan değiştirilmesi gerektiğini söyledi) haliyle daha uygun olacağı için siparişi internet üzerinden geçip özel serviste bayram tatilinin bitmesine müteakip taktırıp yola çıkmayı planladım. fakat tarafıma ER-OL otomotiv tarafından gönderilen ürünleri kontrol ettiğimde ürünler (bu benim kanaatim tabi) ön diskler için gönderilen balataların iç kısımlarının deforme olduğu, model bilgilerinin yazdığı dış yüzeyinde ise çizikler ve silinmeler olduğunu fark ettim.! sanki başka bir araca takılmaya çalışılmış sonradan vazgeçilmiş.! resimleri ekte belirttim. Bir diğer husus arka balataların ürün kodunu kontrol ettiğimde MEAV6J -2M008 CA olduğunu farkettim bana gönderilen ve telefon ile görüşmelerimizde söylediği ürün son kısmında ki harfin AA olduğuydu ki kutu üzerinde öyle yazıyor, irsaliyeli faturada da öyle yazıyor ama ürünlerin arka balata kutusu açıktı ve içerisinden farklı ürün çıktı. yapmış olduğum araştırmada ürünün Ford Connect 2014.2017 Fren balatası olduğunu farkettim, diğer ön balataların kendi kutusu dahi yoktu.! yan tarafına öylece bırakmışlar ve çok kötü bir şekilde ambalajlamışlar. yine resimleri ekte belirtiyorum. kesinlikle herhangi bir kurum yada kuruluşu kötülemek ve karalamak için paylaşım yapmıyorum sadece anlatmaya çalıştığım başka müşterilerinize de böyle yapıyorsanız sanal ortamda sizin ürünlerinizin kalitesi ve güvenilirliği ile ilgili yapılan yorumlar gercegi yansıtmıyor demektir.!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.