Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Gürkan Sözer

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

Gürkan Sözer tarafından yazılan her şey

  1. Çok teşekkür ederim Gürkan Bey. İstanbul Anadolu yakası da olur tabi ki.Araç babama ait Çanakkale'de ama İzmit ve İzmir'e sıklıkla seyahat ediyor, Anadolu yakasına da götürebilirim. İletişim bilgisi alabilir miyim sizden?
  2. Merhaba; Braket ve kamerayı, komple olarak yurtdışından temin ettik. Montaj konusunda yardımcı olabilecek İzmir-Çanakkale ya da Kocaeli illerinde tavsiye edebileceğiniz biri var mıdır? Teşekkürler.
  3. Semih Bey merhaba; Gectigimiz hafta 2018 Focus sedan dizel titanium bir arac satin aldik babamiz icin. Arac uzerinde Sync 3 multimedia sistemi var. Oncelikli olarak geri gorus kamerasi uygulamak ve sonrasinda navigasyonu ( google maps ve waze i calistirabildigimizden bunu 2. siraya koyduk)aktif etmek istiyoruz. Nelere ihtiyacimiz oldugu konusunda sizlerden destek alabilir miyiz? Uygun parcalari Almanya dan da getirme imkanimiz var. Cok Tesekkurler. Gurkan.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.