Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

BurakHAN

Üye
  • Toplam İleti

    206
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, BurakHAN tarafından oluşturuldu

  1. Merhabalar;

    Şu sıralar sw araç almaya karar verdim ama çok kararsızım.

    Bütçe: 150.000 civarı.

    Ford Mondeo

    Passat B7 B8 Variant

    Opel İnsignia  vb araçlar arasındayım.

    Limitleri zorlamıyorum performans seven biri değilim. 

    Tek isteğim konfor ? 

    Otomatik vites olması gerek.

    Değerli yorum ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler ? 

     

  2. 4 saat önce, Cankut Bulut yazdı:

    Bu sesler benim araçta da mevcut. Özellikle hareketsiz haldeyken direksiyonu sola doğru tam tur yaptığımda sona doğru gacırdama sesi geliyor. Aynı zamanda sola doğru dönerken kasisten geçtiğimde garç gurç şeklinde sesler mevcut. Ustamla görüştüğümde viraj demir lastiklerinden yada amortisor takozlarından kaynaklanabileceğini söyledi. Yarın detaylıca inceleyeceğiz. Sonuçları burdan aktarmaya çalışırım. Sizde de herhangi bir gelişme olursa paylaşmanızı rica ederim.

    Alt salıncak tabladan da olabilir. 

  3. Benim de bugün seyir halinde iken şanzıman arazası dedi sonra tüm arıza lambalarını sırayla yaktı ve araç saçmalamaya başladı sağa çektim hemen söndürdüm. Bir daha da çalışmadı. Gece gece yolda kaldım. Takviye ile çalışıyor ama geri sönüyor. Sabah ilk iş mecburen akü alacam da fiyatları görünce kahroldum orası ayrı. 

  4. 24 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı:

    Bayiye deseydiniz bangi enayi buna 260 bin verecek diye adam 0 km bmw 3 serisi veriyor daha ucuza...2.elde 0 ayarında bmw 5 serisi g30 kasa,audi a5 ,bmw 4 serisi alınır ağzına kadar dolu...Bu test araçlarınıda satacakları zaman kimse almayınca ucuza verirler şuan birkaç bayide 2 senedir bekleyen focus ST gibi

    Bayii dekiler zaten pek sıcak konuşmadı. Bu size gelmez dedi resmen. Trend x satışı için broşür falan verdi ??  Bir de bayii de sergilemek için sedan getirmişler ne kadar doğru bilmiyorum ama "Müşteri geldi ben bunu alacağım dedi ve satın aldı" dediler. Yeniden getirmişler aşağı depodaydı gidip inceledik. Bir de bir şey farkettim sedanda sinyal yaktım görmek için ama Led kayar sinyal bile yoktu Titanium donanımında. Sanırım xenon lar ile beraber gelen opsiyon. Adama soruyorum kayan sinyal ney diyor. 

  5. Adana-Gizerler' de geçen gün test sürüşü yaptım 8 ileri dizel Otomatiği. Opsiyonlarıyla beraber bu resimdeki araca 260.000 Lira fiyat çektiler. 

    Ayrıca 18 jant konforu çok düşürmüş. Bir de şanzıman geçişleri çok hissettiriyor. Hele ki vites düşüşlerini aşırı hissettiriyor. Beklentiyi çok yüksek tuttuğumdan mıdır nedir MCA dan buna geçme düşüncesini aklıma dahi getirmedi bu araç. Parası olana ve hastasına diyelim

    20181201_125758.jpg

    20181201_125815.jpg

  6. Bence kompakt sınıf bir araç bu kadar üstünde durmamak gerek. Bu sınıftaki her aracın birbirinden eksiği ve fazlası var. Herkes kendi kriterlerini karşılayacak bir araç tercih etmeli. Bu sınıfta kusursuz bir araç beklememek gerek. ST Line focus mesela bana fazlasıyla yetecektir. Ama alamayacağım gerçeği beni kahrediyor ?? 

  7. 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

    Bilmiyorum da orta donanım eskisi gibi yok artık temelde Trend X ve Titanium. 1-2 hafta içinde hepsi bayilere iner. Şu an birçok bayide en az Titanium var sanırım ben de araştırmadım.

    Adana Otokoç u aradım da. Ocak ayını bulur bize gelmesi dedi. Test etmek için sabırsızlanıyorum. Bide bu tam otomatik şanzıman tam benlik kesinlikle. 

  8. 9 dakika önce, Mehmet Yavuz yazdı:

    dözviz kurunun hali ortadayken thor led yerine daha pahalı dinamik ledleri opsiyon yapmaları ve thor ledleri opsiyon olarak sunmamalarıda ayrı garip. Bana göre aracın tek eksiği arka hava kanalları iken otokoç sağolsun liste uzadı gitti.

    Thor led i muhtemelen sonradan taktıran olacaktır. Hatta MK4 trend x aracım olsaydı ilk yapacağım titanium led veya thor taktırmak olurdu.  Yakup bey baz ve orta donanım araçlar geldi mi ülkemize ?

  9. Yakup Bey zamanında söylemişti. "Göz gördükçe alışırız tasarıma" diye gerçekten incelemelerden sonra harika görünüyor yeni Focus. Özellikle ST Line. Sedan da fena değil ama o titanium jantlarla değil. MCA da trend x in jantları kısa zaman sonra değişmişti. Umarım geri dönüşleri dikkate alırlar. Fiyatlar bu piyasada normal ve paketler dolu bence. Yalnız Ford PassConnect olayına takıldım. Aracı telefondan çalıştırmak için BTK ve izinler ne alaka imiş çok ilginç.  Golf ten ziyade çok dolu bir ST Line a binmek isterdim. Torsiyon un eski sisteme göre sorun çıkarma riski nedir ?

  10. 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

    Genel sohbet yerine yeni başlıklar açılabilir, Kampanyalı Sn.Kabak videolarından daha önemlidir herhal?

     

    Portakal denilen şey tüm Focuslarda belki de tüm araçlarda var, siz de dava açın ? Her dakikasına bakamadım bunları görünce, çünkü anlamsız bir çaba var bu konuda. 

    Pardon ama portakal görünümü boya benim araçta yok. Kapı fitillerini söküp baktım videodaki ile alakası yok. Sadece Ford değil, ben hiç bir araçta böyle boya görmedim ? Tüm araçlarda vardır demek saçmalık. Anlamsız çaba var da ne demek ? Üstelik çatlak boya kalkması da var videoda. Ben bu forumda bunu gözlemledim. Ne olsa Ford ve Otosan haklı imajı veriliyor. Hayır burada ayıplı mal satılmış demek ne kadar zor olabilir ? Pardon Yakup Bey, siz alıcı olsanız 2.el de bu videodaki aracı alır mıydınız bu kusurlarıyla ?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.