Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Orkun G

Üye
  • Toplam İleti

    122
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Orkun G tarafından oluşturuldu

  1. Koyu renk aralabalarda yıkanmalarda oluşan kılcal cizikler ve kuş pisliklerinin boyayı yakması gibi şeylerden koruyabileceğini düşünerek yaptırdım. Karar verme aşamasında iyicene araştırdığımı düşünüyorum. Ozan açıklamalarıyla bilgilendirdi ki bu uygulama esas sıfır arabaların tercih etmesi gereken bir uygulama. Fiyat olarak banada yüksek geldi fqlakat şimdilik piyasası bu, kendi uygulamak isteyene 350 tl civarı bir maliyeti var. Araba sıfır olduğundan ben göze alamadım kendim uygulamayı. @Ozan Kar yanılmıyorsam seramik uygulamasını sen kendin uygulamıştın arabana ve gayet güzel olmuştu. 

    • Beğen 1
  2. 4 saat önce, Özer Aksu said:

    Bu seramik kaplama boşa giden paradan başka birşey degil bence . Sıfır araç için gereksiz

    Neden böyle düşündüğünüzü merak ettim. En azından bundan sonra yaptırmayı düşünenlere yol göstermesi açısından bilgilendirirseniz iyi olur kanaatindeyim.

    --4 dakika sonra eklendi--
    5 saat önce, Cem Boneval said:

    Yeni araba hevesi insana neler yaptırıyor.

    Güle güle kullanın. 

    İyi dileğiniz için teşekkür ederim. Daha önceki focusum beyaz renkti ve boya koruma uygulamaları yeterli diye düşünüyorum. Bu aracım koyu renk olduğu için böyle bir karar aldım. Koyu renk kılcal çizikler olsun, güneşin etkileri olsun daha çok etkileneceğini düşündüğüm için yaptırdım.

  3. Çok Güzel Duruyor Yakışmış.Ben De Düşünmüştüm Ancak Servisteki Arkadaşlar Zamanla Taş Vuruğu Boya Dökülmesine Sebep Olur Dediler Ben De Vaz Geçmiştim.Kaç Km Oldu Var Mı Acaba Bir Sıkıntı?

    Kilometre olarak 300 km. oldu yaptıralı bir sorun yok.Ben daha önce Babamın arabasınında tamponlarını boyattım hemde kısmi değil bütün tampon ve araba 8 yıldır bizde park ederken köşeleri sürtme haricinde hiçbir şey olmadı boyada, ne çatlama nede dökülme oldu.
    • Beğen 2
  4. gerçekten çok tatlı olmuş tebrik ederim..

    peki boya markası olarak tavsiyen nedir? koduna dikkat edin demişsin bende de beyaz focus 3 var yaptırmayı düşünüyorum hangi kodu kullanmalıyım?

    Kodunu şimdi unuttum fakat akzo nobel' in boyasını kullandım.Boyacınıza Kemipol boya derseniz onlar bilir.Renk kodu ayna kapağının altında yazıyor.Renk tam tutuyor ve kaliteli bir boyadır.
    • Beğen 1
  5. hayırlı olsun çok güzel olmuş. benim arabada beyaz bende boyatmaya çok niyetlendim ancak ford, fiat, vw, servislerine ve sanayide 1-2 ustaya gittim hepsi de boyanın zamanla döküleceğini söyledi onun için vazgeçtim

    Arabada plastik üzeri boyalı bir sürü yer var.Bunlarda dökülür o zaman.Önemli olan astar, boya kalitesi ve işçilik. Benim İş hayatına ilk başladığım sektör boya sektörü.Hemde otomotiv boyaları, inanın hepsi için demiyorum ama piyasada bilgi eksiği olan çok boyacı var.
  6. Oh be gözüm gönlüm açıldı :D Benim arabam koyu renk ama marşpiyellere yaptırmak istiyorum nasıl bir uygulama oldu ? İstanbulda araştırdım ama belli başlı yerler yapar dediler plastik oldugu için darbe sonrası boyada atma yapıyormuş

    Uygulama öncesi bütün parçalar söküldü. Boyanın plastiğe daha iyi yapışmasını sağlayan saydam bir astar atılıyor.Bu astarı bazı boyacılar atmaz buna dikkat edilmeli.Atılmazsa daha sonra boya tutmaz pul pul dökülür.Bide boyanın koduna ve markasına dikkat edin.
    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.