Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Özdem

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa Özdem Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Adana
  • Arabam:
    15 Focus 16 ti-vct Titanium Hb
  • Meslek:
    Elektronik Tek
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Mustafa Özdem's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. Abi bagajı komple söktüm sağlı sollu ama ne bir soket ne de kameraya ait bir kablo grubu yok.Tüm kablolar gerekli yerlere bağlanmış yani herhangi boşta olabilecek bir kablo grubu yok. Üst çıtaların iki tarafına da baktım yine yok.Arka koltuk alt çıtalarının orada da yok.Fotoğraflarda ki kablolar apimden gelip Sd kart bloğuna doğru gidiyor gibi. Avometre ile buraya kadar test ettim.Buradan nereye gidiyor olabilir ki? En son SD kart bloğunu sökecem heralde yada kablolara buradan ek yapıp bagaja doğru yeni tesisat çekecem. --10 dakika sonra eklendi-- Birde böyle soket vardı sünger ile kapatılmış. Diğer tarafı da boşta ve takılmamış.?Ne olduğu hakkında fikriniz var mı? Süngeri söktüm ama takmadım ne olur ne olmaz diye.
  2. Serkan abi Apimden aşağı inen kablolar torpido tarafından yukarıya doğru mu çıkıyor? Kameranın kablosu torpidonun yan tarafında ayrı bir soketle falan devam mı ediyor? Hani belki soket ten itibaren yoktur kablo çekmek gerekebilir diye düşündüm.Muzaffer Aslan'ın yayınladığı şemaya göre 6 ve 12 nolu pinler kamera için diyor kafam karıştı biraz.Bugun sağ üst çıtayı sökerim mesai bitiminde. Avometre ile pin ve kablo tehşisi yapacam.
  3. Bagajı komple söktüm ancak kamera ya ait bir soket yada kablo yok.Ön Sync apimi söktüm kameranın bağlı olduğu 14 ve 15 pinlere kablo girişi var mavi ve yeşil renkte. Yalnız bu kablo grubu aşağıya iniyor ve 2 ye ayrılıyor. Çok kalabalık olduğundan takip edemedim.Kamera ya ait olan bu kablo grubu sağ torpidonun o taraftan mı geçiyor yoksa sol tarafta sürücünün olduğu yerden mi?Torpidoyu da sürücü tarafını da sökemedim.Bu konuda bilginiz var mı?
  4. Bagaj açma anahtarını da söküp bakmıştım orada da yoktu..Bugun bagajı komple sökecem abi.Çıktı çıktı çıkmazsa Apim e kadar yolu var bu işin.Yakında Apim nasıl sökülüyor diye sorabilirim Serkan abi.
  5. Sağ tarafta park asistten başka bir soket göremedim.Sol tatafta zaten sigorta düzeneği var.
  6. Aziz kardeşim bu fotoğrafı forum da görmüştüm.Teşekkürler yinede cevabın için.Ancak bildiğimiz üzere 2012 ile 2015 farklı.2015 titanyum HB için sormuştum.Serkan Karakoca ağabeyde olası vardır diye düşünüyorum.Hani fotoğraf olmasa da bilgisi vardır.
  7. Muzaffer Aslan adlı arkadaş geri görüş kamerası kablolarının arka bagaja kadar geldiğini söylemiş.Ben baktım sadece park asist modülüne giren kablolar,geri vites lambası kabloları,bagaj açma buton ve aydınlatması kabloları birde silecek kabloları var.Sormak istediğim kamera kablolarının park asist e giren kablolardan herhangi birisi olduğu mu? 3 ayrı soket giriyor elinde şema yada bilgi olan varmı fotoğraflı olarak? Teşekkürler.
  8. Eyvallah volkan abi biliyorum bu kiti.Ancak forumda kit vs olmadan çalıştıran arkadaşlar var.Ancak detaylı bir anlatım bulamadım.Serkan abinin dediği gibi servis de bile 5 saat uğraşılmış çalıştırılamamış.
  9. Serkan abi senin yaptıklarını,aracını ve uğraşlarını görmesem hiç kalkışmazdım zaten bu işlere.İlham kaynağımız oldun abi.Elektronikçi olmamın da vermiş olduğu dürtülerle artık kaçınılmaz oldu.Tesisat vs. işler elimden gelir yaparım.Ancak braket ve yazılım gerekiyor ise hiç uğraşmayayım Ankara'ya geleyim.8 inç panel çin malı ccd rca kamerayı destekliyor mu ondan emin olmak istedim.Birde paneli sökmediğim ve arka girişleri hakkında bir fotoğraf olmadığından kamera girişi için özel bir soket var mı bilemedim.
  10. 2015 focus ti-vct titanium orjinal 8 ekran da çin malı kameralar yazılım ve briket olmadan çalışıyor mu Özer bey? Eğer ki oluyorsa haricen fakra soket vb. lazım oluyor mu? Sync 8 ekranın arka girişlerinin fotoğrafını forumda bulamadım.Bende aliexpress den sipariş vermeyi düşünüyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.