Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Kılıç

Üye
  • Toplam İleti

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Mustafa Kılıç tarafından oluşturuldu

  1. Bir araştırma şirketinden aradılar. Kendi elemanlarını müşterilerin yanında arkadaşıymış gibi göndererek servisleri denetlediklerini belirttiler. Servis çalışanı arkadaşım ve akrabam olmaması şartı ve kabul etmem karşılığında bakım ücretinin 250TL' sini karşılayacaklarını bildirdiler. Hemen kabul ettim tabii ? Şirket benim adıma kendisi servisten randevu aldı. Randevu saatinden 15dk. önce elemanla buluştuk, tanıştık ve yeğenim olarak yanımda servise geldi. Telefonuna kendince bir sürü notlar aldı. Bekleme salonunda 250TL'yi eft yaptı. Şirket şu anda Toyota ve Ford'un servisini diğer markalarında satış kısımlarını denetliyormuş. Uygulamayı takdir ettim.   

    • Beğen 4
  2. 18 saat önce, Ömür Güngör yazdı:

    Lastik çapını küçültmüş olursunuz. Bence uygun bir seçim olmaz. Belki 225 50 r18 deneyebilirsiniz. Ya da 17 jant takımı alıp 235 55 r17 olabilir. Ne olursa olsun fabrika önerilerinin dışına çıkmamak lazım.

    Ben nokian wr a4 aldim 235 55 r17. Sessizlik, yakit ekonomisi, yol tutuş gayet iyi. Zor kış şartlarında daha deneyemedim. Kesinlikle tavsiye ederim. İslak zemin yol tutuş B, yakit ekonomisi B.

     

    Ben en iyisi 400 lira daha verip orijinal ebatlarını alayım. 17 jant takımı almak pek avantajlı gelmedi. :) 

  3. Ön kapı camlarına film yaptırırken tuningci esnaf (ben istemeden) aradaki farkı gör diye hemen xenon ampul taktı. Açıkçası bir fark göremedim bana sadece ışığın rengi değişti gibi geldi. taktığı ampulun kalitesinden de kaynaklanabilir  250TL de fiyat çekti. Markasını da sormak aklıma gelmedi.  Piyasada aynı fiyata daha kalitelilerinin olabileceği ihtimali ve gösterge panelinde ikaz verip vermeyeceğinden emin olamadığım için taktırmadım. 

  4. 10 saat önce, Osman Türkol yazdı:

    kuga ile aranız nasıl

    Test videolarını izledikten sonra açıkçası performans ile ilgili beklentilerimi biraz düşük tutmaya başlamıştım fakat kullanmaya başladıktan sonra öyle olmadığını gördüm. Henüz 500 km.de sürekli şehir içi kullandım. Ortalama yakıt tüketimi 8.0 gösteriyor kullandıkça düşer diye umut ediyorum.:)

  5. 8 saat önce, Mehmet Şafak yazdı:


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-saray-otomotiv-kuga-1.5-dizel-oto-vites-7.000-km-boyasiz-sifir-442877898/detay

    7000 km 2 ay boyunca aracına koltuk poşetleri ile binerek rekora imza atan bu kardeşimizin jantları gibi.

    Poşetler koltuğa sonradan geçirilmiş gibi :)

     

    Ön camlara da arkalar gibi film kaplatmayınca olmayacak gibi duruyor. Herhalde aracı teslim alır almaz ilk işim bu olacak.

    • Beğen 3
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.