Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ozan Sayın

Üye
  • Toplam İleti

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ozan Sayın tarafından oluşturuldu

  1. 38 dakika önce, Yunus Keser yazdı:

    Tamam da abicim , neden konu için de Km düşürme olayını neden anlatılmış ?’ Bana bunu açıklar Mısınız ? 

    Ya çok özür diliyorum ama iyi dileklerinizi kendinize saklayın, bana KM olayından yardımcı olacak arkadaş var ise cevap Versin, diğer iyi niyetli arkadaşlar lütfen yazmasın .  

    Büyük ihtimalle size son cevap yazan da ben olacağım, çünkü arkadaşların belirttiği şekilde konuyu başından itibaren yorum içerikleri dahil okursanız km düşürmenin sadece gösterge değişikliğinde aracın orjinal km'sini kadranda görebilmeniz için anlatıldığını rahatlıkla anlayabilirsiniz. Sizin yapmak istediğiniz aracın orjinal km'sini düşürmek konusunu başka sitelerde araştırmanız daha doğru olacaktır.

    --2 dakika sonra eklendi--
    19.06.2018 - 15:26 tarihinde, Bülent Aydemir yazdı:

    City stop (aktif şehir içi güvenlik sistemi) 30 km/s hızın üstünde devre dışı kalıyor. 

    Hızdan kastım ben de 3 - 5 km hızla çalıştı sizde belki 30 km altı ama daha yüksek bi hız diye düşünmüştümde. Neyse yansın yada yanmasın gönüller bir olsun? duruyor ya en önemlisi o.

    • Beğen 2
  2. 2 saat önce, Bülent Aydemir yazdı:

    Bugüne kadar iki defa devreye girdi benim arabamda, (sıkışık trafikte önümde ki arabanın hareket etmesiyle durması) her ikisinde de dörtlüler devreye girdi. 

    Tabi hızda etkili olmuş olabilir ben çok çok yavaşken dediğim gibi arabayı tabiri caizse bariyere doğru salmışken devreye girdiği için yanmamışta olabilir dörtlüler.

  3. Uzun süredir bu başlıktaki yorumlara bakma şansım olmadı fakat bir bilgi olarak yazmak istiyorum aracımı değiştirip deneyimlediğim için. Foccus programı ve ELM kablosu ile Tourneo Connectte de işlem yapılabiliyor, aracım titanium paket olduğu için sadece otomatik kilitlemeyi açmam yeterli oldu diğer özellikler açıktı fakat program sorunsuz çalışıyor.

    • Beğen 1
  4. Konunun üzerinden baya geçmiş ama birilerinin işine yarayabileceği için yazmak istedim. Bagaj kaplamasının vidalarını falçata ya da bıçak yardımı ile vida ile plastik tırnak arasını zorladığınızda vidalar kolayca çıkıyor. Benim de kısa süre önce led ampul patladı ve yarı fiyatı diye ithal aldım öncelikle, fakat mustafa beyin de belirttiği gibi frene basmasam dahi kısık yanıyordu park lambası gibi. Sonrasında tesisatı kontrol ettirdim fakat bir sorun yok, parçayı orjinali ile değiştirdiğimde problem çözüldü bu bana da garip geldi ama artık sorun yok?

    • Beğen 3
  5. Anahtarsız çalıştırma özelliği olan araçlarda(anahtarsız giriş özelliği olmayan) #21 keyless entry & start seçeneğini "02-keyless entry & start" olarak değiştirsek aktif olur mu? Anahtarsız girişin kapı kollarındaki dokunmatik sensörler olmadığı için çalışmayacağını düşünüyorum aktif olsa da fakat anahtarı algılayacağı için araçtan uzaklaşınca kilitleme çalışabilir, deneyen var mı?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.