Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Süleyman Şahin

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Süleyman Şahin Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Mersin
  • Arabam:
    2009 focus hb trend
  • Meslek:
    lojistik
  • Cinsiyet:
    Bay

Süleyman Şahin's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. herkese merhaba, bizim araçlara malum 5x108 jant seçeneği az ve zor bulunuyor. orj jantlar dışında farklı kaliteli bir model marka jant takmak istiyorum. şuanda türkiye şartlarında şusıralar bulabildiğim aşağıda linkteki jantlar var. bu jantlarında et değeri 40, göbek çapı 75cm diye biliyorum. bizim araçlarınki 45 et , 63.4 çap olarak görünüyor, ben bu 17inch jantlarla ne gibi bir sorun yaşarım? et değeri göbek çapı tutmuyor. jantlarda pahalı aldıkmı elimizde patlar. bu işin erbabı birisinden yardım bekliyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-oz-ultraleggera-5x108-17inc-dd-tune-73094086/detay link açılmaz ise jant oz racing ultraleggera 5x108 / 7,5 inch genislik / et40 / göbek çapı 75cm tşkler.
  2. bende zamanında çok araştırdım, fikir olması açısından deneyimimi paylaşayım arkadaslar, 100 ps trend aracıma taktırmışken sorun yaşamayacağım iyi bir kit taktırıyım derken, bayinin birine gittim, anladımki tüm lpg sistemlerinin birlerinden sistemik açıdan pek fazla bir farkları olmadığını gördüm, yada bana öyle geldi. aynı zamanda elkronikten parçadan anladığım için dedimki usta getir sen bana birkaç lpg kitlerinde parçalarında vs. bir bakayım dedim. getirdi atiker,zavoli,brc ve bunlardan farklı olarak prins. baktım inceledim prinsin parçaları ile diğerlerinin parçalarının arasında kalite bakımından çok fark olduğu gördüm, adamlar harbiden yapmışlar. bu işlerde işçilik kalite önemlidir. fiyatta diğerleri ile arasında 600 tl gibi bir rakam farkı vardı. ve bana göre fazlasıyla değerdi. sonuç olarak prins taktırdım tabiki ve 5000 km dir kullanıyorum, ilk basta ufak tefek ayarlar dışında maşallah hiçbir sorun yaşamadım. yakıtta şuanda klima açık şehiriçi 230 kr ve gayet memnunum. tabi montajda ustada çok önemli. mersinliler için tek bayi olan sistem otogazı tavsiye edebilirim. kolay gelsin.
  3. bende arabamı ilk otabanda denerken, öylesine meraktan basayım dedim, gerçekten aynı olay bendede vardı, normalde performanslı kullanırım, ne yaptıysam katran olarak 180i geçemedim, açıkcası hiç beklemiyordum, tabi ben şaşırsamda normal karşılıyorum, klima açık lpg mevcut yol şartları ancak bukadardır, olsun olsun max 190 ı görür, yani bir sorun olduğunu düşünmüyorum, katran 240 olunca insan ister istemez enazından performans olarak 200 ü geçer diye bekliyor ama zor tabi. golfun yerini tutmayacağı aşikar, ama ben son derece memnunum. not: lpg prins performans benzin ile farkedilmeyecek kadar düşük.
  4. ok. 215 50 r17 yada 215 45 r17 almam gerekiyor anlaşılan, yardımlarınız için çok tşkler.
  5. Üstad jant genişliği 8 olarak geçiyor ne gibi bir sorun teşkil eder, gerçi satıcı bir sorun teşkil etmez diyor ama satıcı sonuçta alıpta elimizde patlamasın sonra. tşkler,
  6. herkese merhaba; aşağıdaki gibi bir jant buldum almayı düşünüyorum ama araca uygunluğu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. offset 40 değeri 17 jantta sorun teşkil edermi? yanı dışa taşma içe girme gibi, bu jant ve lastik ölçüsü aracı yükseltirmi yani düşermem gerekecekmi yay değişimi filan, yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden herkese çok tşkler MSW 21 8x17" 5x108 offset: 40 lastik pirelli cicurato p7 205 50R 17 almayı düşünüyorum.
  7. yaa arkadaslar herkes şu jant nasıl olur filan muhabbetine girmişde, bu jantları nerden bulacaz hepsi yurtdışında, adam akıllı jant satan bir yer varmı ki? herkesda ya st jantı tıtanim jantı filan,
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.