Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Onur B.

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Onur B. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    Golf 6 1.4 TSi
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

İletişim - Sosyal

  • Website URL
    www.onurboz.com

Güncel Profil Ziyaretleri

489 profil görüntüleme

Onur B.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Teşekkürler, Yok yok aradaki farkı anladım zaten "En son 2011 yazması da kafamı kurcaladı tabi. " diye belirttim zaten. Biraz saçma yazmışım sanki: bana bunu söylediler o da hatalı gibi bir izlenim olmuş, öyle demek istemedim ve verdiğiniz sayfanın çok faydası oldu, mk2 den vazgeçtim. Hatta bu mk3 sayfasını saatlerce aradım diye biliriz ama bir türlü bulamadım Araç 2012 aralık ayı trafiğe çıkışlı. Zaten yeni style olduğu belli oluyor, araç manuel ve otomatik park etme özelliği var. Yeni style, Eskisine göre (style plus) sanırım bu üç özellikten maruz kalmış oluyor? Evet abi dizel, o halde benim de pek bir soru işareti kalmadı kafamda. Zaten donanımsal olarak fazlasıyla tatmin edici. (LCD teyp şart) bir de gündüz farı ile bi-xenon set. Bunlar bence büyük eksiklik olmuş.
  2. Abi teşekkür ederim, araç Ağustosa kadar satış yapılamaz çünkü ihalede. Yani resmi göreve tabi ve bize yani babama şantiyeye gidip gelmesi için hizmet veriyor. İnşallah o tarih geldiğinde seni rahatsız eder, birlikte tatlısını yeriz. Fiyat konusunda da yorumunu merak ediyorum abi... Şimdi bana herhangi golf, opel, renoult, hyundai vs. sorsalar, hepsinden ticari geçmişim var ama Ford'u bu zamana dek ne aldım, ne sattım ne de takip ettim. Donanım olarak falan da bilmediğimden ötürü, malum alışveriş sitesindeki fiyatlar yanıltıcı oluyor.
  3. Herkese teşekkür ederim. Focus 2 den vaz geçtik. Onun yerine yukarıda bahsettiğim 2012 son ay çıkışlı Sedan Focus 3'ü almayı karar kıldık. (Artık yaşdan ötürü şirket aracı olarak kullanılamayacak) Ben sizden fiyat önerisi alacaktım. (galeri 53Bin TL 'e alırız demiş) Araç: 100.000KM de - Değişen & boya yok. - Çok garip bir rengi var (Grinin içine sarı veya kahve damlamış gibi ama neredeyse gri) - Satın alacağımız kişi araç kiralama şirketi olan tanıdığımız birisi. - Araç sadece tek bir firmada kullanılmış, KM'nin büyük bölümünü uzun yolda yapmıştır. - Bunun 30 - 40Bin kmsini zaten biz yapmışızdır. Bildiğim Donanım ARTISI olarak: Sis farı, Hız. Sabitleme ve sınırlama., Yağmur sen., Far sen., ÖN ve ARKA Park sen., Merkezi Kilit, Çelik Jant, Otomatik Park etme var Bildiğim Donanım EKSİSİ olarak: Multi medya yok (LCD teyp vs.), Klima Manuel Bunların yanında Bluethoot vs. var mı yok mu bilmiyorum... Araştırmalarıma göre araç donanım seviyesi olarak Collection olabilir diye düşünüyorum ama sadece Titanium da olup da bu araçta bulunan özellikler de var. (Follow me, far sen., yağ. sen., vs. vs.) Vallahi işin içinden çıkamadım. Tabi forum yetkililerinin bana önerdiği: bu konuya göre... En son 2011 yazması da kafamı kurcaladı tabi. Dilerseniz daha sonra resim de ekleyebilirim. Acaba donanımı ne bu aracın ? Ve günümüz piyasasında 50 - 53bin TL gibi bir rakam bu araca verilir mi? ---------- @Doğan Kurban Abiyi umarım bu tag ile konuya dahil edip değerli yorumunu alırım : İşte bu da araca ait fotoğraflar. Araç o kadar pis durumda ki Hoş balkondan hızlıca çektim, vaktim kalmadığı için. O nedenle tek bir açıdan görebiliyoruz.
  4. Kusura bakmayın, yanıtladığınız mesajı düzenledim. Parçalar oturdukça asıl sormak istediğim şeye değinebildim. Kasa aynı yani (mk2) "sanırım efsane kasanın 1 üstü" fakat paket farklı. Yani mk2 kasa Ghia ile mk2 kasa Titanium X farkları nelerdir? Hem motor hemde doluluk boşluk. Sizi de rahatsız ediyorum tekrardan. Teşekkürler.
  5. Çok Teşekkür ederim. En azından motor ve model soru işaretleri kayboldu. ---------------- Aslında şu an tam olarak oturdu, model ve paket ilişkisi. --------------- Gördüğüm araçlar mk2 kasa yani titanium X kasası ile aynı fakat sene yüzünden ghia olarak geçiyorlar. --------------- O halde sorumu şöyle değiştireyim: Mk2 kasa focus'un 2008 öncesi ve sonrası hakkındaki düşünceleriniz? (Motor ve ghia/titanium x farkaları) Teşekkürler.
  6. Herkese selam. Golf 6'mı satıp bir miktarını kullanıp kalan kısmına Dizel manuel temiz bir araba almak istiyorum. Aklımdan focus hb geçiyor. Düşündüğüm rakam 25 - 30bin civarı araç bulabilmek (piyasasından çok haberdar değilim) Eğer içime sinen düşük km li bir araba bulursam 32 33 bin tl ye de çıkabilirim. Fiyat net değil şu an. Öncelikle Focus Hb i tavsiye eder misiniz? 1.5 dci 1.6dci düşünüyorum. Araştırdım bir ghia lar var birde titanium X olan modelleri var. Model olarak dolu almak istiyorum. Sanki ghia ile titanium serisi aynı model araçlar değil gibi geldi. Acaba ghia eski kasa mı? Eğer öyle ise titanium x doluluğunda mıdır? Yoksa başka modeli var mı? Çünkü sanki titanium x ler 2011 den başlıyor. Ona da bütçem müsade etmez. Teşekkür ediyorum. --- açıklama Golf ü evlilik dolayısıyla satacağım, alacağım aracın tsi kadar olmasada hiç yoktan biraz seri olmasını isterim. Opel astra 1.6 + lpg 'e bir ay binmeden usandım sattım. Not 2: 2013 focus sedan dizel 1.5 yad 1.6 bilemiyorum şirket aracını çok kullandım ve performansı çok iyi idi. Ona kıyasen bahsettiğim hb focus nasıldır? Yani o motor önceki hb lerde de varsa zaten gözüm kapalı alırım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.