Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Adem Özkara

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Adem Özkara Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Aksaray
  • Arabam:
    2012 focus 1.6 trend
  • Meslek:
    Bilgisayar yazı
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

431 profil görüntüleme

Adem Özkara's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. teşekkür ederim Doğan bey. Gökhan beyin yaklaşımı çok güzeldi. yardımcı olacağından şüphem yok. kusura bakmayın yeni cevap verebildim. Dün bir yakınımızın düğünü vardı. malum düğün demek konvoy demek. acaba ''konvoya girmeden nasıl kaçarım'' planı yapıyordum. Sağdıç atladı arabaya. Sonrası malum benim araba - konvoy - Sinir bozukluğu : En yakın zamanda Başer Oto ya.
  2. Önümüzdeki haftadan sonra ankara ya gelmeyi planlıyorum. bu hafta yetişemiyorum malesef. tanışmış olurduk. yinede sağolun teşekkür ederim.
  3. meraba doğan bey. selamınız la başer oto gökhan beyle telefon görüşmesi yaptım. sağolsun ilgilendi. konuyu hatırlıyorsunuzdur. kavrama değişimi için onlarda 2500 tl fiyat verdi. bu sorun nedeni ile aracımı 1.25 sıfır fiesta ile takas edecektim gökhan bey 'yapmayın' dedi. takas işini erteledim. kavramayı değiştirmeye karar verdim.
  4. yekta bey kavrama değişiminden sonraki durum nedir? ortalama 3 yıla yaklaşmış sorun devam ediyor mu?
  5. merabalar. 2012 model focus 1.6 powershift trend aracım var. malum powershift sorunlarından dolayı kavraması değişecek. 2500 tl fiyatı var. garanti yok. ford bayinde 1.25 Trend X fiesta ile başa baş değiştirme teklifi aldım. Şimdi günlerdir; Takas etmeli miyim yoksa yaptırıp focusa mı binmeliyim? Focus yaptırınca düzen tutar ? Fiesta ilerde beni üzer mi ? Fiestaya 45 bin verilir mi? Fiestadan İlerde Zarar edermiyim? soruları beynimi tüketti. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
  6. yakup bey meraba

     

    stiker istiyorum mümkünse.

    1. Adem Özkara

      Adem Özkara

      e90 kara yolu üzeri özel aksaray hastanesi

      Merkez/Aksaray

    2. Yakup Ç. A.

      Yakup Ç. A.

      Merhaba lüften telefon dahil adres bilgilerinizi özel mesaj olarak atınız. Buraya yazdıklarınız herkese açıktır, akabinde bu mesajları sileceğim :) 

  7. teşekkür ederim. önerileriniz için.
  8. Bugün Ankara Tan oto ile görüştüm. Başteknisyen kavrama değiştiği zaman herhangi bir problem kalmadığını ve değişen kavramının şuan üzerinde olandan farklı olduğunu belirtti. söylediğine göre yeni geliştirilen bir kavrama imiş. 2500 TL fiyat verdiler. pazarlıkla 2000 olur diye düşünüyorum.
  9. tekrar meraba PS şanzumanlardaki titreme sorunu kavramayı değiştirince geçiyor mu? yorumları dayanarak yazılımdan sonra ortalama 200 km yol yaptım titreme devam ediyor. değişen kavrama, mevcut kavrama ile aynı mı?yoksa marka yada yapı olarak farklı mı? eğer aynı ise çok fazla km yapamadan yine aynısını yapacaktır diye düşünüyorum. benim aracın garantisi yok konya oto koç 2500 tl fiyat çıkardı. arabaya doğru dürüst binmeden tüm hevesim kaçmış durumda. resmen kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum.
  10. 16.04.2016 itibari ile güncellemeyi yaptırdım 50 km test şehir içi herhangi bir değişiklik göremedim. Ayrıca yazılımın güncellendiği söylenmesine rağmen Etis ten konrol ettiğimde yazılım hala yazılım mevcut diyor. Baş teknisyenin söylediğine göre "siz ilk etapta anlayamazsınız, araç zamanla kendini size adapte edecektir." dedi. Forumda diğer konularda da kullanıcılar 500 km sonra yazılımından sonraki değişiklikleri fark ettiklerini söylüyorlar.acaba doğrumudur.
  11. aracı 1 hafta önce aldım. aracın tüm resmi işlemleri bittikten sonra fark ettim teklemeyi. bu durumdan başka bir sıkıntı göremedim şuan. titremeye sorununa çare oluyorsa yaptırayım hemen. acaba yakıtı falan etkilermi.
  12. 2012 ps focusum da titreme 1. vitesten 2. vitese geçerken titreme oluyor burdaki diğer arkadaşlar gibi. araç 53 binde. yazılım henüz yüklenmemiş. lpg yok araçta. yazılım yükledikten sonra farklı problemler ortaya çıkıyor mu? tavsiyeniz nedir. yükletmelimiyim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.