Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Samet Can

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Samet Can tarafından yazılan her şey

  1. Bu da Cezayirin en meşhurlarından.
  2. Bende otomatik focus vardı, P'ye almayınca acılmıyordu. P'ye alınca acılıyordu. Düz vitesde nasıldır bilmiyorum.
  3. Görüntü biraz sıkıntılı ama şarkı güzel
  4. İlk defa otomatik araç kullandığım için ben pek anlayamıyorum kaçıncı viteste olduğunu . Anladığım kadarı ile yol bilgisayarında otomatik modda vitesin kaçta olduğunu görmek imkansız biraz kullandıkça tecrübe ettikçe tahmin edicez artık.
  5. Araç 2015 yan kısım yok. ileri geri var sadece.
  6. Manuel kısmı var onda kullanınca vites yanındaki tuşlardan vites değiştirmek gerekli diye düşünüyorum .(hiç denemedim.) bem otomatik kullanıp vitesinde kaçta olduğunu görmek istiyorum bu D de veya S de mümkün mü?
  7. Arkadaşlar Merhaba, Aracım 1.6 otomatik focus. Aracın otomatikte giderken kaçıncı viteste olduğunu görmemiz mümkün mü?
  8. orjinal geri görüş var, aracı galeriden aldım eski sahibi sd kartı vermemiş (ne yapacaksa). Servisten istedim gelince haber verecekler. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  9. aracı 2.el aldım üzerinde sd kart yoktu yine de vermek zorundalar mı? birde aracımda navigasyon paketi olması gerekiyor, bu paketin olup olmadığını nereden anlarım? ekranda sağ üstte navigasyon yazıyor.
  10. Arkadaşlar Merhaba, Aranıza yeni katıldım. Geçen hafta almış olduğum 2015 focus titanium aracımdaki ekranda navigasyona tıkladığım zaman sd kart takın uyarısı veriyor. Bu sd kart için servisi aradım kartın 263 tl+kdv fiyat verdi fakat ellerinde yokmuş. Bu sd kartı başka nereden temin edebilirim bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.