Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Muharrem B.

Üye
  • Toplam İleti

    120
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Muharrem B. tarafından oluşturuldu

  1. Sanıyorum bu sorun özellikle 2011 yılında çıkan ilk parti üretimlerde genel olarak var. Ne yazık ki bende de mevcut. Sorunun sebebi ise resimde gösterdiğiniz kilit mekanizmasının siyah plastik aksamlı kısmında bulunan ve alttaki metal aksama sabitlenince içerisine geçen kanca şeklinde bir plastik mandal ve bu mandalı tutan yay. Bu mandalın ucu deforme oluyor ve güçsüz yay sayesinde kapıyı açtığınızda yerine oturması gereken kapı dili oturmuyor haliyle switch sinyal gönderemiyor. Buda kapıyı açtığınızda aracın uyanmaması, kapattığınızda uyku dalmaması vb. sorunlara yol açıyor.

     

    Sorunun üstünden uzun zaman geçmiş olsa da yeni karşılaşacak olan arkadaşlar için belki bir basamak olur. 

  2. Eyvah. Büyük bir soruna gebe desenize. Peki yolda seyir halinde sistemin devreden çıkması kazaya sebebiyet verir mi 

    Seyir halindeyken çok problem olmuyor fakat durduğunuzda çevirmek oldukça güçleşiyor. Neyin sebep olduğu konusunda net birşey söylemiyorlar. En azından akü değerlerinizi ölçtürmenizi öneririm. Ben özellikle soğuk havalarda karşılaştım.
  3. Açıkçası tam değişim zamanını bilmiyorum. Belirti olarak da özellikle ilk 2 vites değişiminde tak diye vurma sesi geliyor ve debriyajın kavraması diğer araca göre oldukça yukarıda gerçekleşiyor. Vurma sesi için takozlara baktılar fakat bir sorun olmadığını söylediler. Baskı balatadan olabilirmiş. Belirtiler bunlar fakat başka bir sebep olabilir mi bilmiyorum.

    • Teşekkür 1
  4. Bir saat önce, Yahya Akman yazdı:

    Yapılan sözleşmeye aykırı durum olmuyormu bu. Sonuçta bağlantı yapılırken sözlesmeyi sinirsiz kullanım olarak imzalıyoruz. Patlar bu iş ama kime bakalım.

    Sözleşmesi sürenler bu durumdan muhtemelen etkilenmeyecektir diye düşünüyorum sonuçta bu gibi değişiklikler için sözleşme yapılıyor. Yinede emin olamıyorum burada muhtemelen şu devreye girebilir. Sözleşmeyi değiştirme hakkı saklıdır gibi saçma bir ibareyle bildirim ve kimsenin anlamadığı şekilde bir onay yoluyla bu işi çözeceklerdir.

     

    14.04.2017 - 23:59 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

    Hızlar ' xxx ve üzeri şeklinde'

    Hız.png

     

    Ben bu arayı kaçırdım sanırım Yakup benim gördüğüm ve takip ettiğim kadarıyla tablo hep güncelleme olarak belirttiğin şekildeydi. İlk rakamlar ne zaman duyuruldu acaba iyki de görmemişim :D Muhtemelen 16'lık AKN için 35 mbpslik pakete geçmek gerekecek. Fiyatı değişmezse sözleşmeli fiyatı 69 TL tabi fiber hattı olanların yararlanabileceği rakamlar bunların hepsi. 

  5. Şimdi, Ozan Kar yazdı:

    Just had to run two wires from the screen to the radio, which were absent at all on the screen connector pin 6 and 12 come on the radio connector, respectively, 4 and 5 pin 

    evet focccus ile 214 06 olmalı

     

    Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

    Ozan ın yazdığı gibi evet.

    C-Max in 2012 sonrası modellerinde de o kabloları çekmek gerekiyor, ekran ayarını da değiştirdikten sonra çalışacaktır...

     

    Bilgi için teşekkürler.:)

    • Beğen 1
  6. Şimdi, Ozan Kar yazdı:

    -ana ünite ile ekran arasında ses ileten kablo eksikse sesli yönlendirme çalışmıyor, bazı araçlarda yok. forumda vardır hangi pinler arası bağlanması gerektiği

    -uyarıyı her seferinde onaylamanız gerekiyor

    -muhtemelen panelin tanımlanması gerekiyor.

    Cevabın için teşekkürler. Konuları araştırdım fakat ses işlemi için bir ibare bulamadım. Ne olarak arama yapsam ulaşabilirim ve tanımlama işlemini Focccus ile mi yapmam gereklidir.

  7. Navigasyon montajını yaptıktan sonra bu sesli yönlendirme olayını ben mi beceremedim yada böyle bir şey yok mu ve navigasyonu açtığımız her seferinde verdiği uyarıyı okeylememiz mi lazım. :) Birde konuyla ilgisi olmayabilir ama değişen panelle birlikte radyo frekanslarını kayıt ettiğimiz tuşlar eski panelde 6 adetti. Şimdiki panelde ise 10 farklı frekansı kayıt edebiliyoruz fakat 6'dan sonraki tuşlar kayıt etmiyor. Bunun için cd ünitesininde mi değişmesi gerekli. 

    Ekran: BM5T-18C815-GM 

    Navi Kart: V4.1

  8. Genel bir başlık olduğu için buraya yazmayı uygun gördüm. Birkaç gün önce klimayı açtığımda sanki balans vardı ve gürültülü çalışmaya başladı. Özellikle yüksek kademede çok kötüydü. Sonrasında hemen kapattım tabi. Bugün tekrar açtığımda o titreşimli balans yoktu fakat sanki bir şeye sürtüyor gibi bir ses geliyordu. Henüz vakit olmadığından servise veya bir ustaya gösteremedim. Daha önce bu sorunu yaşayan veya fikir verebilecek olan arkadaşlar var ise görüşlerini belirtirse sevinirim.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.