Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Murat Özkılıç

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Murat Özkılıç tarafından oluşturuldu

  1. Bgaj altı kayan led hazır set aldım. 120cm ve 150cm olmak üzere iki boy da satılıyor. Ben de 150cm olandan aldım. Montajı çok basit.

    Sol taraf sinyal,stop,park lambasını sokuyoruz. Hangisi sinyal hangisi stop hangisi park tek tek tespit edip aldığımız led de renkli kabloları tek tek bağlıyoruz.Park lambasından besleme voltajını alacağız.Animasyon yazan kabloyu da ben bağlamadım ama isteyen parka bağlayabilir.Kendinden yapışkanlı. montaj sırasında c-max lar için söyluyorum bağlantı kablosu kısa kalıyor malasef uzatmak gerekiyor. Aldığınız markaya göre bağlantı kablolarının renkleri değişebilir.

    47inch-Car-styling-Turn-Signal-Strip-LED-Trunk-Tailgate-Light-Colorful-7-Color-Flash-LED-Light.jpg

    bagaj-altı-KAYAN.png

    2_Bagaj-Alti-Kayan-Led-Kayar-Ledi-resim4-42188.jpg

    3974a35300b3aef24cd2a1b47d10499a.jpg

    • Beğen 1
  2. Merhaba. Bu ses bilye sesi gibi. Triger seti ne zaman değişti bu önemli? Triger setinde 2 adet gerdirme bilyesi var biri dağılmış olabilir. Enjektor olsa motora yük binmeden ses yapmaz. Bende de enjektör sorunu var fakat motora yük binince ses gelir. 1 adet bilye 30 ile 60 tl arasıdır. komple trigeri değiştirsen set olarak o da 500tl dir. enjektör bence en son çare olmalı.

  3. Merhaba arkadaşlar. Benim aracım ford c-max 2005 trend. Cihangir arkadaşımın paylaştıkları ile bende cuma günü hız sabitleyiciyi devreye aldım. Çok da güzel oldu. Çok teşekkür ediyorum paylaşımda bulunan arkadaşlara.

     Ben öncelikle tuş takımını aldım 1 yıl önce. İnternetten baktığım gördüğüm kadarıyla yapmaya çalıştım fakat hep pcm modülünde yarım kaldı. 

    Gitmediğim usta sormadığım kişi kalmadı hatta orjinal arç beyninden de oldum fakat yapamadım. 1 yıldır ara ara uğraşıyorum bugüne kadar yapamamıştım. Meğer çok kolaymış. Ve bu kolay işlem için ne kadar ucuk paralar istediler az çok bilirsiniz. Bende daha sonra nasıl yaptığımı paylaşıcam inşallah. Gaziantep den bana ulaşanlara seve seve yardım edebilirim. Şimdi hız sabitleyicinin tadını çıkartayım biraz. herkese çok teşekkür ediyorum.

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.