Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Kenan Kabalar

Üye
  • Toplam İleti

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Mehmet Kenan Kabalar tarafından oluşturuldu

  1. 60bin bakımı Isparta Pürlüler Yetkili serviste 900 e yakın bir fiyatla yaptırdım. Mazot filtresi motor yağından pahalı. Fren balataları için 45bin bakımında idare eder bir sonraki bakıma değişebilir denilmişti. Şimdi de aynı yorum yapıldı. Bir sonraki bakıma kadar kullanılabilir denildi. Balata fiyatlarını gördükçe ayağım frene titreyerek basıyor. Hedefim 90 bin. ??

  2. Direksiyonu fazla kesmemek için tuşları iki üç defa söküp takmıştım az önce tekrar söktüm meğer On düğmesinin lehimi atmış. Lehimlettim şimdi tüm tuşlar çalışıyor. Elm cihazını araca bağlayarak deniyorum usb tanımıyor.Birazdan başka bir bilgisayar bulup deniyecem. Belki olur.  
    Bilgisayar internete bağlı iken driverlarini kendisi bulur büyük ihtimalle. Tabi işletim sistemine bağlı


    Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  3. Arkadaşlar merhaba. Aracım 2006 model 1.6 focus trend hız sabitleyici için tuş takımını sipariş verdim ve dün geldiler. Tuşların montajını ondan sonra kontağın altındaki soketten gem modülüne hattı da çektim. Forumda yeterince fotoğraf bulunduğundan yükleme gereği duymadım. Buraya kadar sorun yok. Az önce forumda olan videodaki gem modülü testini uyguladım tuş takımındaki on tuşu dışındakilerin hepsi çalışıyor ses var ancak on tuşunda ses yok. Bu durum normal midir. Kabloları soketlere takarken hata yaptığımı düşünmüyorum hata olsa on tuşunun yanında ki of tuşu da çalışmazdı diye düşünüyorum. Bir de arkadaştan aldığım modifiyeli  elm cihazını da bilgisayarım bir türlü görmüyor.Forumda yazılan adreslerden sürücüleri de indirdim bir türlü olmadı. Bu konuda da yardımcı olurmusunuz. ELM config yazılımını indirdim. Ancak bilgisayar görmediğinden program kısmına daha bakamadım. O aşamaya gelince yeni sorularım olacaktır.Teşekkürler.
    Bazı elm cihazları araca bağlanmadan bilgisayar görmüyor. Diğer soruya gelince on tuşuna ait switch te sorun vardır.

    Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  4. Şimdi, Bedirhan Doğan yazdı:

    Aracın içinin ısınması gerekiyorsa bütün öncelik bu işlemde olacaktır. Bu yüzden motor bloğunda ısınan ilk su moleküllerinin kalorifer radyatörlerine yönlendirildiği kanaatindeyim. Ayrıca, kaloriferin geç ısıttığı o sert soğuklar henüz gelmedi :)

     

    Ecobost motorlarda böyle bir yönlendirme varmış. Benim merak ettiğim de 1.5 lerde de böyle bir yönlendirme olabilir mi? 

  5. Merhaba,

    2016 1.5 TDCI otomatik aracım kısa bir mesafede neredeyse benzinli araç performansında kaloriferden ılık hava üflemeye başlıyor. Eşimin kullandığı 2. aracım 2004 Fiesta TDCI ise oldukça geç ısınıyor. Bu focustan önceki 2008 dizel mk 2.5 aracım da geç ısınırken dikkatimi çekti. Araçta herhangi bir problem yok. Trend-x donanımda, Ford etis teki sorguda da ek ısıtıcı hariç yazıyor. 1.5 TDCI kullanıcıları benimle aynı fikirde mi, yoksa benim yanılgım mıdır?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.