Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ozkan O.

Üye
  • Toplam İleti

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ozkan O. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Malatya
  • Arabam:
    13 Focus trend
  • Meslek:
    Memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Ozkan O.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

11

Toplam Beğeni

  1. Arkadaşlar bugün davam vardı. Mahkeme fordun bana 135 bin tl ödemesine karar verdi. Kavraması değişipte çözüm olmayan arkadaşlar hakkınızı arayın. Kararı uyaptan alıp yayinlayacagim --1 dakika sonra eklendi-- Aracın 2013 0 i bulunanazsa bilirkişinin belirlediği 135 bin tl yi alacağım. Yalniz irtibattan dönme ihtimali var. Bilirkişinin hesab yaparken ayrıntıya görüşmesinden dolayı. Kavramadan sıkıntı yaşayan arkadaşlar hakkınızı arayın.
  2. Arkadaşlar bugün davam vardı. Mahkeme fordun bana 135 bin tl ödemesine karar verdi. Kavraması değişipte çözüm olmayan arkadaşlar hakkınızı arayın. Kararı uyaptan alıp yayinlayacagim
  3. 22 subatta ek bilirkisi raporu istendi. Bugun rapor geldi. Arac bugun uretilse degeri ne olur diye. Rapor teslim edilmis. Bugun ayni sartlarda uretilse degeri 135 bin tl olarak bildirmis bilirkisi. 17 nisanda durusma var muhtemelen karar cikar.
  4. Arkadaslar kalkislarda ve vites gecislerinde titremeden dolayi 2 kez kavrama degisti. Ford a cekilen ihtarname sonrası sirasi ucretisz kavrama degisimi, 69 bin fark ver yeni kasa trendx,60 bin ver yeni trendx verelim dediler. Hepsini redettim. Dava actik. Bugun bilirkisi raporu geldi. Bekledigim gibi lehime geldi. Aracta imalat sirasinda farkli aks bosluklarindan dolayi titreme ve seslerin olustugu yazılmış. Bu da imalattan dogan gizli bir ayiptir yazilmis. Ford dan makul bir fiyat bekliyorum. En azindan magduriyetimiz giderilsin.
  5. Bugun bilirkisi raporu geldi. Tabiki lehime geldi. Aracta imalattan dolayi gizli bir ayip in oldugu yazili idi.
  6. Bedava demedim zaten ? kendi tecrubemden bahsettim. Dusunun bir arabaniz var satacaksiniz alacak kisi servise gidiyor kayitlara bakiyor birde ne gorsun alacagi aracin 3 kere kavramasi degismis. Acaba o abimiz arabayi alirmi?
  7. Ben şahsen 2 kere 3 kere kavramasi degismis araci almam alsamda olu fiyatina alirim. Ben satmaya kalkistim aracin sıkıntısini anlattim piyasa degerinden 8 ila 10 bin arasi dusuk teklif geldi ayrica vazgecende oldu.
  8. Sanziman kavrama vs gibi gorunmeyen arizalar gizli ayiptir. Servisin ayni arizayi gidermek icin defalarca yaptiklari ve gideremedikleri ariza müşteriyi oyalamaktan baska birsey degildir. Aracinizin arizasi giderilse bile aracinizda deger kaybi olacaktir. Ben 3 yil sabrettim ve aldatildigimi anladim. Aracimi satmak istesem bu halde kimse almaz alsa bile en az 10 bin lira zararina satarim. Eger niyetiniz varsa size emsal kararlari yollayabilirim.
  9. Ford un yeni seri kavrama degisimini avukatim araciligi ile bugun redettim. Avukatima sizin teklifiniz var mi diye sordu ford un avukati bizde yeni arac+ makul bir fark dedik. Bize donus yapacaklarini soylediler.
  10. Malesef kavrama degisimi cozum olmuyor. Ben 2 kere degistirdim 3-4 kere degistirenler var. Oyalamadan baska birsey degil. Ben mahkemeye verdim. Garantim bitmisti yuzume bile bakmiyirlardi hatta yine geldi der gibi bakiyorlardi. Ben peşini birakmadim. Mahkemeye verdim ve dün avukatimi aramis ford araci getirin yeni seri kavrama takalim demisler mahkemeden vazgecme sarti ile ama ben kabul etmiyorum. Aracimi satsam kimse almaz 2 kere kavramasi degismis ve arizasi giderilememis arabayi. O kadar para verdik. Hakkinizi bu yoldan arayin. Nereye kadar kavrama degistireceksiniz?
  11. 19 aralikta on durusma var tahmini 1 yil yerel mahkeme surer. Ama surec icinde karsi taraftan teklifler gelecektir bana geldi dün.
  12. Aracim 2013 focus otomatik.Arkadaşlar ben 7 kere servise gittim 2 kere kavrama degisti. Avukata danisip once m.muhendisine ariza tespiti yaptirdik. Daha sonra forda ihtarname cektik aracin degisimi icin. Yanit olumsuz oldu. Bizde dava actik. Dun avukatima ford dan tel geldi aracinizi getirin yeni seri kavrama takalim demisler.( cunku aracima ford expertiz yaptirdi titremeleri bizzat kendileri tespit etti) Cevap icin sure istedik. Ama benim kararim net. Aracimin degisimini olmadi guncel degerini isteyecem 3. Secenek ise aracimi alin uzerinde 10 bin tl bana ayni donanimda veya yakin focus isteyecem. Emsal karar tonla. Bilginize.
  13. 2013 ford focus um var. 7 kere servise gittim kalkislarda titreme ve gecislerde titreme. 2 kere kavrama degisti ve baska islemler yapildi. Garantim 2016 da biti. Sıkınti devam etti. Once makine muhendisene gidip ariza ile ilgili rapor aldim sonra avukaya gittim ihtarname cektik. Ford arabimi en yakin servise goturmemi expertiz raporu alinacagini soyledi. Gittim ve ariza tespit edildi tekrar. Ihtarnameye cevap geldi aracin degisimine gerek gorulmedi dendi. Avukatima talimat verdim ve davayi acti. Bugun ford avukatimi aramis. Araci getirsin yeni seri kavrama takalim demisler. Bende dusunmek icin sure istedim ama kabul etmeyecegim. Gizli ayiplarda zamanasimi yoktur. Cozum bulamayanlar bu yolu denesin. Yavas yavas hizaya geliyorlar
  14. 1 yil once kavrama degisti. Yaklasik 8 ay sıkıntısız kullandim. Once mekanik sesler gelmeye basladi ve sonra titreme. Allahtan garantiyi uzatmistim. Servise gittim bakim yaptirdim aracin sikintisini soyledim. Kavrama degisimine onay cikti. Benim icin beklenmdik oldu cunku ilk degisimi 1.5 yil bekledim. Test surusu yapmadan siparis verdiler ve %20 lik kismida kendileri karsilayacaklarini soyledi. Muhtemelen bu mevzu yine nuksedecek. 3. Kez de tekrarlarsa degisim talebinde bulunacagim muhtemeln red cevani gelecek ben de yargiya tasiyacagim. Surekli bu sorundan muzdarip olan arkadaslar bu yoluda tercih edebilirsiniz.
  15. Yaklasik 4 bin km oldu kavrama degiseli. Suan icin hicbir sıkıntı yok. Gecisler gayet guzel.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.