Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201511 yıl comment_295958 merhaba arkadaşlar 2010 model trendX focus aldım fakat arabaya bindiğimde kapıları içeriden kilitlemek istiyorum ama kilit düğmesi bulamadım yardımlarını rica ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201511 yıl comment_295959 Düğme yok, kapı mandalının üstündeki parçayı içeri iteceksiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201511 yıl Yazar comment_295960 peki yakup bey sürücü kapısında ki mandalı içeri itsem tüp kapıları içeriden kitlermi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201511 yıl comment_295961 Bunun için çift kilit özelliği olması gerekiyor ve bu özellik aracınızda yok. Titanium versiyonda var. Çocuklar için kapıları (iç bölümden) manuel olarak iptal etmeniz gerekiyor. Detaylar için kılavuzu indirip incelemenizi tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201511 yıl Yazar comment_295962 aslında sormak istediğim şuydu sürücü kapısında ki mandalı içeri itsem tüm kapılar mı dışarıdan açılmaz hale gelir yoksa sadece sürücü kapısımı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201511 yıl comment_295963 aslında sormak istediğim şuydu sürücü kapısında ki mandalı içeri itsem tüm kapılar mı dışarıdan açılmaz hale gelir yoksa sadece sürücü kapısımı Tamamı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201511 yıl Yazar comment_295964 teşekkür ederim birazdan deneyeceğim küçük bir oğlum var çok yaramaz arka kapıları içeriden kitlemek istiyorum kapıların iç yerinde anahtar ile çevirilen bir kısım var sanırım bunu çevirince arka kapılar içeriden hiç açılmaz hale geliyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın