Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201511 yıl comment_296114 Sorun çözüldü arkadaşlar. Turbo selenoid valfi değiştirdik. Ustam işinin ehli idi. (işçilik dahil toplam 220 tl.) Aracım eski performansına kavuştu.daha ilk 2 km de anladım.Yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler. Özellikle Onur Gök Bey tam teşhis koYmuştu.yİne bu forumda bir arkadaş böyle bir çekiş sorununda selenid valfin değiştirilmesi gerektiğini ısrarla söylüyordu.Usta da parçanın fiyatı 150 falan istersen bi risk alalım dedi. bende aldım. parça takıldı ve sorun çözüldü. Küçücük bi parça performansı bu kadar etkilesin..şaşılacak bir şey.. Bu arada iyi bi ustam oldu. Sorunun çözülmesine sevindim umarım tekrar yaşamazsın.O küçücük parça turboyu rehin alıyor desek yeridir Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201511 yıl comment_296162 Zafer bey sorunun çözülmesi sevindirici muhtemelen aynı sorun bendede var egzozda hic duman izi veya duman atma yok turbosunada bakilmisdi biz mazot filtresinden şüpheleniyoduk ama yag değişim zamanı turbo selenoid valfinide değiştircem büyük ihtimal. Önce bakım yapılsın filtreler ve yağ değişsin bir iki gün bin aracına düzelmez ise selenoid valfi değiştir çünkü bazen filtreden de kaynaklanabiliyor çekiş sorunları Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl Yazar comment_296509 Zafer bey sorunun çözülmesi sevindirici muhtemelen aynı sorun bendede var egzozda hic duman izi veya duman atma yok turbosunada bakilmisdi biz mazot filtresinden şüpheleniyoduk ama yag değişim zamanı turbo selenoid valfinide değiştircem büyük ihtimal. 140 +kdv gibi bi fiyatı varmış bilginiz olsun.Benimkinde usta turbodan çıkan siyah hortumun hava basıncına baktı. basınç çok azdı. bir kişi araca gaz veriyor usta hava basıncını kontrol ediyordu(eliyle hortumu kontrol ediyordu). Bi kaç şey denediler basınç hep çok çok azdı.çok sert olması gerekir diyordu. turbo yu söküp yeni bile taktı yine aynıydı. Büyük ihtimalle selenoid valf olabilir,, elimde yok : 140+kdv riskini alırsan getirtirim dedi. ve 2 gün sonra yenisi takıldı ve anlatamam performansın nasıl arttığını ..2 ile zor çıktığım yokuşu 3 le 80 e vurarak çıkıyor gaz kesmek zorunda kalıyorum. Nisan 3, 201511 yıl Zafer Y. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201511 yıl comment_297146 doğru söylüyorsunuz ONUR bey ısıtma bujisinden olabilir ama 1.ve 2. viteste sorun yok diyor eğer ısıtma bujisinde sorun varsa 1.ve 2. vitesde de performans sağlayamıyor araba hiç hızlanamıyor ki yığılıp kalıyor turbo da devreye girmiyor daha başka sorunlar olmasın diyede korumaya alıyor dediğiniz gibi geniş çaplı bakılması lazım sorun her yerden olabilir . benimkinin bozuktu ısıtma 255 tl masrafı oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201511 yıl comment_297162 doğru söylüyorsunuz ONUR bey ısıtma bujisinden olabilir ama 1.ve 2. viteste sorun yok diyor eğer ısıtma bujisinde sorun varsa 1.ve 2. vitesde de performans sağlayamıyor araba hiç hızlanamıyor ki yığılıp kalıyor turbo da devreye girmiyor daha başka sorunlar olmasın diyede korumaya alıyor dediğiniz gibi geniş çaplı bakılması lazım sorun her yerden olabilir . benimkinin bozuktu ısıtma 255 tl masrafı oldu LÜTFEN sadece başlığı okuyarak yorum yazmayın sorun çözüldü arkadaşımız üstüne bayağı yol bile almıştır.Ayrıca yaş 13 ise araba nasıl oluyor orayıda anlamadım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl comment_301913 merhabalar,focus2 110hp dizel araca sahibim. Aracım yokuş tırmanırken gaz yemiyor ve yığılma oluyor. %8 eğimli yokuşu 2.vitesle çıkabiliyorum. Düzde de gaz yememe problemi ile karşılaşıyorum. sanayide ustada bilgisayara taktık ama herhangi bir arızası çıkmadı. debriyaj normal yükseklikte kavrıyor sanki. aracım resmen motorunun hiçbir özelliğini taşımıyor. hava yağ ve mazot filtreleri yeni değişti. sizce problem ne olabilir. acill yardım lütfen aracımla rampa çıkmaya korkar oldum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın