Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292826 Cık... Yemezler Serdarım yemezler. Adamın elinde levye,yanındaki çıraklarda da birer tornavida olunca... "Hah ha, demek öyle. Bak sen kerataların yaptığına... Neyse size iyi çalışmalar. Bana 4 tane plastik sibop kapağı verin de gideyim bari... Dördü 2 lira mı? Buyurun... Hayırlı işler." Denilir ve itina ile ortamdan uzaklaşılır. Kuytu köşede yakalamak lazım o çırakları alanın peşine salıyor demeki[emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl Yazar comment_292894 Sibop kapaklarını takarken içine japon yapıştırıcısı damlatmayı düşünüyorum,ozaman çalamazlar sanırım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl comment_292900 Sibop kapaklarını takarken içine japon yapıştırıcısı damlatmayı düşünüyorum,ozaman çalamazlar sanırım.. :) indiği vakit, yeniden hava basmak baya meşakkatli olur sanki.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl comment_292902 :) indiği vakit, yeniden hava basmak baya meşakkatli olur sanki.. Bide öyle bir Ayrıntı var en iyisi lastik sibop Kapağı ile devam [emoji2] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın