Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Var Mı Tırları Seven ? :D

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kamyon tonlarca ağırlıkla yere bastığı anlarda gücü yeterse ya patinaj çeker ya ön tarafını havaya kaldırır; benim kamyonumda 25 ton yük varken patinajla karışık ön tekerler yerden kesilirdi..

Aynen :yeah: bencede başka türlü kaldıramazdı kanımca...

Yanıtlama zamanı:

o kadar yükle olan kalkışa bakın ya.. şaka gibi

O yük ona birşey değil Ogün, adamlar ben kamyonla 20-30km ile çıktığım yokuşta beni 30-40ton yükleriyle 50-60km hızla solluyorlardı.

Emin ol o yükün bir misli daha olsa gene aynı şekilde kalkar o tırların gücü akıl almaz derecede yüksek, arkasında dorse olmayan bir >500Hp Volvo ya da Scania yeşil ışıkta şaşırtıcı derecede binek arabayı zorlayabiliyorlar..

Yanıtlama zamanı:

O yük ona birşey değil Ogün, adamlar ben kamyonla 20-30km ile çıktığım yokuşta beni 30-40ton yükleriyle 50-60km hızla solluyorlardı.

Emin ol o yükün bir misli daha olsa gene aynı şekilde kalkar o tırların gücü akıl almaz derecede yüksek, arkasında dorse olmayan bir >500Hp Volvo ya da Scania yeşil ışıkta şaşırtıcı derecede binek arabayı zorlayabiliyorlar..

aynen tolga bey bizde var bi tane axor 1840 tır dorseyi çıkardığınızda benim fiorino aracımdan daha seri oluyo :claps: kırmızı ışıklarda zaten kalkışta birinci.Sürekli patinaja düşüyor lasitkler...
Yanıtlama zamanı:

Ford 1210..

Ehliyet aldığım cengaver..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.