Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28011 Kamyon tonlarca ağırlıkla yere bastığı anlarda gücü yeterse ya patinaj çeker ya ön tarafını havaya kaldırır; benim kamyonumda 25 ton yük varken patinajla karışık ön tekerler yerden kesilirdi.. Aynen bencede başka türlü kaldıramazdı kanımca... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28013 o kadar yükle olan kalkışa bakın ya.. şaka gibi O yük ona birşey değil Ogün, adamlar ben kamyonla 20-30km ile çıktığım yokuşta beni 30-40ton yükleriyle 50-60km hızla solluyorlardı. Emin ol o yükün bir misli daha olsa gene aynı şekilde kalkar o tırların gücü akıl almaz derecede yüksek, arkasında dorse olmayan bir >500Hp Volvo ya da Scania yeşil ışıkta şaşırtıcı derecede binek arabayı zorlayabiliyorlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201114 yıl comment_28023 O yük ona birşey değil Ogün, adamlar ben kamyonla 20-30km ile çıktığım yokuşta beni 30-40ton yükleriyle 50-60km hızla solluyorlardı. Emin ol o yükün bir misli daha olsa gene aynı şekilde kalkar o tırların gücü akıl almaz derecede yüksek, arkasında dorse olmayan bir >500Hp Volvo ya da Scania yeşil ışıkta şaşırtıcı derecede binek arabayı zorlayabiliyorlar.. aynen tolga bey bizde var bi tane axor 1840 tır dorseyi çıkardığınızda benim fiorino aracımdan daha seri oluyo kırmızı ışıklarda zaten kalkışta birinci.Sürekli patinaja düşüyor lasitkler... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın