Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl Yazar comment_290683 Bu akşam veya yarın sabah bakıp bütün merakımı gidereceğim. Dert oldu kaç gündür bu bana. Yakup Çağatay Hocam kılavuzu da yayınladı. Çok şey öğrendim oradan. Tekrar çok teşekkür ediyorum kendisine. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl Yazar comment_290916 Est. önemli değil ne demek. Kullanım klavuzunu tavsiye ederim, boş zamanda güzel oluyor Yakup Çağatay hocam kullanma kılavuzunu okudum. Bir çok faydasını da gördüm. Fakat tuhaf olan bir şey var. Kılavuzdaki bir çok özellik aracımda yok. Diğerleri hiç önemli değil de ABS konusunda hala tereddütlerim var. Çünkü ABS lambasının olduğu yer boş duruyor. Sonradan sökülmüş olabilir mi? Çok olmamakla birlikte dün sert bir fren yaptım ama geri dönüş alamadım aynı zamanda bir kayma da hissetmedim. Artık ustaya gittiğimde soracağım durumunu galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290917 Özelliklerin olmaması doğal çünkü her donanıma aynı klavuz veriliyor. Abs ışı ilk konakta yanar söner. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl Yazar comment_291032 Özelliklerin olmaması doğal çünkü her donanıma aynı klavuz veriliyor. Abs ışı ilk konakta yanar söner. Hocam durum resimdeki gibidir. Anlayan biri anlatsın bana. Mart 9, 201511 yıl Mustafa Yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291181 sol tarafda ABS yazısının çıkması lazım. bilgisayar kontrolü ile analaşılabilir. herhangi arızadan dolayı devre dışı kalmış olabilir veya sigortası veya ..... iyi bir ustaya baktır.sizn modeldeki araçta standart olması gerekli. Mart 9, 201511 yıl şakir ulusoy tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl Yazar comment_291221 sol tarafda ABS yazısının çıkması lazım. bilgisayar kontrolü ile analaşılabilir. herhangi arızadan dolayı devre dışı kalmış olabilir veya sigortası veya ..... iyi bir ustaya baktır.sizn modeldeki araçta standart olması gerekli. Evet Şakir hocam. Bu model araçlarda standart geldiği görülmekte fakat benim aracımda bu sorun muhtemelen dediğiniz konulardan dolayı yok. İyi bir ustaya göstermekte fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201511 yıl comment_312086 Benim araba 2002 comfort makyajlı bendede ışık yanmıo abs yi hissetmiyorumda ışık yeri var ama hiç yanıp söndüğünü görmedim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın