Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201511 yıl comment_289897 Arabayı park ettikten sonra kitleyip gidiyorum.Tekrar geldiğimde yolcu kapısının camı sonuna kadar açık.Bir iki defa aynı manzarayla karşılaştım.Bugün yine aynı durum başıma geldi.Okulda öğle yemeği için çıktığımda yine aynı cam sonuna kadar açık.Sabah kapalı bıraktığımdan eminim.Her zaman da olmuyor.Sebebini çözebilmiş değilim.Yaşayan var mı acaba böyle bir problemi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201511 yıl comment_289899 Evet bunu söyleyen oldu, başlığı şuan bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201511 yıl Yazar comment_289900 Evet bunu söyleyen oldu, başlığı şuan bulamadım. Çok can sıkıcı bir durum. Arabanın içi olduğu gibi ortada Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201511 yıl comment_289901 Bende 2000 focus varken oluyordu. kumandaya basılı tutup kapatıyordum camları ön sol cam kendiliğinden tekrar açılıyordu. ben kapatıyorum o açılıyor, o açıldıkça ben kapatıyordum bayağı sinir etmişti o zmnlar çözümü arabanın içindeyken camı kendim düğmeden kapatarak yapınca oldu. ara ara yine yapıyordu, havalar serinleyince düzeldi. ama sizin sorunun hava şartlarıyla alakası yok gibi. tavsiyem camı tam kapatmayın azıcık açık bırakarak deneyin o zmn böyle bir sorun olacak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201511 yıl comment_289902 önceki konu bu. ya siz basılı tutup açıyorsunuz ki buna ihtimal vermiyorum. ya da kodlama hatası var serviste düzeltilecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201511 yıl Yazar comment_289913 Az önce tüm camları içerden actım dışarı çıkıp kumandaya basılı tuttum. Sadece sürücü ve yolcu camlarını kapattı arka camları da kapatması gerekiyor diye biliyorum ben.Biryerlerde var bir terslik ama anlamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201511 yıl comment_289914 Az önce tüm camları içerden actım dışarı çıkıp kumandaya basılı tuttum. Sadece sürücü ve yolcu camlarını kapattı arka camları da kapatması gerekiyor diye biliyorum ben.Biryerlerde var bir terslik ama anlamadım Ayarları bozulmuş,onları yapmalısınız. Sitede ve klavuz da nasıl yapıldığına dair yönlendirme mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201511 yıl Yazar comment_290133 Ayarları bozulmuş,onları yapmalısınız. Sitede ve klavuz da nasıl yapıldığına dair yönlendirme mevcut. Sanırım hallettim.Sitede araştırdım ,daha önce bir arkadaşın Bmax aracında başına gelmiş.Orada verdiğiniz talimatları uyguladım.Şimdilik sorun yok.Nasıl çözdüğümü buraya da yazmak istiyorum: Öncelikle aracın kontağını açık duruma getiriyorsunuz.(Çalıştırma evresinin bir önceki pozisyonu).Sonra hangi camda ayar yapacaksanız sürücü tarafındaki düğmelerden o camı sonuna kadar açıyorsunuz.Bu aşamadan sonra ayar yapacağımız camın olduğu koltuğa geçiyoruz ve aşağıdaki adımları uyguluyoruz. 1. Cam tamamen kapanana kadar düğmeyi kaldırınız ve tutunuz.(3 sn basılı tutun) 2. Düğmeyi bırakınız. 3. Düğmeyi bir saniye daha kaldırınız.(ben bunu yine 3 sn yaptım) 4. Cam tamamen açılana kadar düğmeye basınız ve basılı tutunuz.(3sn) 5. Düğmeyi bırakınız. 6. Cam tamamen kapanana kadar düğmeyi kaldırınız ve tutunuz.(3sn) 7. Camı açınız, sonra otomatik olarak kapatmaya çalışınız.(Son evrede camı açtınız.araçtan inin kontağı çıkarın ve aracın dışından kapatma düğmesine basılı tutun.Cam otomatik olarak kapanacaktır .Herbir cam için bu işlemi tekrar edin.) 8. Cam otomatik olarak kapanmazsa sıfırlayıp işlemi yeniden gerçekleştiriniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın