Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl comment_9760 Gerçi göremeyince de pek hoş olmayi, "bre nerde bu hoşafın yağı" demiş paşa... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl comment_9761 The TUNNEL izlendi paşam Gerçek miymiş harbiden yaw Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl comment_9763 Tamamını izlemedim ki cigerim.. Başlangıcında öyle yazıyordu sanki ama sanmıyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl comment_9765 Bu arada Mad abime tekrar teşekkür ediyorum. Son bir haftadır daha da fazla Blank & Jones dinliyorum . Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl comment_9766 Tamamını izlemedim ki cigerim.. Başlangıcında öyle yazıyordu sanki ama sanmıyorum.. Ben izledim ama Olabilir belki ama canavar senaryol olabilir sadece gerçi onunda tam resmi yok..Film net üzerinden verilmiş ayrıca..gerçek olabiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201115 yıl comment_9770 Entevesan... İlginçdi...Normalde böyle röpörtajlı film pek sevmezdim ama izledim kızın etkiside olmuş olabilir belki ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl Yazar comment_9785 Bu arada Mad abime tekrar teşekkür ediyorum. Son bir haftadır daha da fazla Blank & Jones dinliyorum . teşekkür ederim ama hurts dinlemeni tavsiye ediyorum şimdi de.....sitede var ama mutlaka dinle...2000liyılların depeche mode ilan edildi ve şarkıları hakikaten cok güzel...happines adlı albümünü şiddetle tavsiye ediyorum..... john carpenterin the ward koğuş galiba geldi izlenebilir.....tavsiye....... yok dayanamadım sana mail yoluyla hurtsun en begendiklerimi gönderiyorum...lütfen dinle...misin yok...direkt emir kipi..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl Yazar comment_9900 garfiye vasiyetim bu adamların konserine ölmeden götürmesi....canlı ne seyredelir bunlar........ müdür naptınnnn...racko toz oldu..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl comment_9901 garfiye vasiyetim bu adamların konserine ölmeden götürmesi....canlı ne seyredelir bunlar........ müdür naptınnnn...racko toz oldu..... No information Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl Yazar comment_9902 http://www.youtube.com/watch?v=yhfpnJCXvZA&feature=related Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın