Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11135 Yabancı hatunların gözleri ve burun yapıları bizimkilerden güzel, ayrıca "koca dağları ben yarattım" havalarında da değiller. Tecrübeyle oynaktır. En güzel yanı da bu değilmidir ? Hayranım ya... Tatiiiiiiii Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl Yazar comment_11137 oynak değil son derece sabit abicim. yazın tatil yörelerinde turistlik mekanlarda hiç bir türk kızına yaklaşamazken. kat kat güzel yabancı kızları bir kaç cümle ile kandırabiliyorsun ilaçlı gazozcu seni...kolaydır diyon he...suck muck **** yetiyor yane........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11141 ilaçlı gazozcu seni...kolaydır diyon he...suck muck **** yetiyor yane........ özet olarak yeterli gelebilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11147 Abi burunda bariz bir kabalık oldu mu çok itiyor beni. Hem görsel manada kötü, hem de yakın mesafede o burun insanın arada ağzına kaçabilir, üstelik gece horlayabilir, salya akıtabilir sabah kalktığınızda ağızları kokabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11149 Rocker yarın ülkemizi kurtacakmış Mürekkebi uçan kalemlerin gazabına uğramamanız için KALEMİNİZİ YANINIZDA GÖTÜRÜN...... !!!! Bu bir ciddi UYARIDIR Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11150 rockerın anısına........ Malzemesi bol bir klip hemi de parça da güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11155 bu parçanın bide tiesto remixi vardı offfff of Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl comment_11156 Askerdeyken geceleri çalardı bayılırdım, sevdiğim bir arkadaşla silahları palaskaları çıkarıp az dans etmezdik http://www.youtube.com/watch?v=ZEFdtRVtaYo Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201115 yıl Yazar comment_11161 Askerdeyken geceleri çalardı bayılırdım, sevdiğim bir arkadaşla silahları palaskaları çıkarıp az dans etmezdik http://www.youtube.com/watch?v=ZEFdtRVtaYo süperdir......özlemişim dinlemeyi..sqgol.bide bu yorumunu dinle bakalım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın