Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Aux Girişi


Emre Sabuncu

Soru

forumda aradım ama istediğimi tam olarak bulamadım.

2006 ghia focus var bizde torpidoda aux girişi var ben oraya hem telefon baglamak hemde usb girişi yapmak istiyorum böyle bir kablo siparişi verebileceğim yer varmı ?

 

Birde Jant kirli imiş bizden önceki sahibide pasta jila fln yaptırmış ve mavi ford yazısı fln gitmiş ; mavi yazıyı fln nasıl bulurum jant öbegini değiştirmeden sticker fln varmı link atarmısın saolun şimdiden ....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 7 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Aux a çift erkek uçlu kablo ile istediğiniz cihazdan ses geçişi sağlayabilirsiniz. Ancak kumanda oto ses sisteminde değil, ses kaynağı olan cihazınızda olmak zorundadır.

Aux'u sadece kablo yardımı ile USB'ye dönüştüremezsiniz. Ses sitemine dönüşüm sağlayan bir cihaz takılmalıdır. Bir ara ben de epey kafa yormuştum ama vazgeçtim. :)

Silinmiş Ghia yazıları için yapılabilecek tek şey jant  göbeğini değişmek. Öyle sticker falan uzun ömürlü olmaz. Oraya uygun ebatta bulamazsınız, bulsanız da birkaç hafta ya gider ya gitmez. Aynı sorunu yaşadım önceki aracımda. O boyalar üzerine jant temizleyici gibi ağır kimyasallar sıkılıp ovulmasından kaynaklanıyor. Jant göbeğini 50 TL civarına satın alıp yenilerseniz şık bir görünüm elde edersiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

abi internetten baktımda tanesine 30 tl diyor en ucuz yani 4x30 = 120 lira :D ayıptır günahtır 20-30 lira 4 tanesi olsa hadi olurda nerden temin edebilirim ? aux girişini kendim yapamam gibime geliyor satılan yer varmıdır sitede fln

olmassa yarin bi sanayiye gideyim zenon farlarıda taktıracam zaten onlara da bakarım varsa alırım yoksa , , adanada park sönsörü taktırmayı düşünüyorum ordan bakarım genede site fln olsa sipariş ederdim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Kardeşim tek yol değişim. Alternatif arayıp boşuna para ve zaman harcama. Gözüne takılıyorsa al, tak. Jantları da bir jant temizleyici ve sert fırçayla güzelce parlat. Pırıl pırıl bin. Aux için kabloyu elektronik mağazalarda bulursun. Bu arada park sensörünü de boyanabilir bir şey taktır. Ya da tampon üzerinde siyah plastik bir şerit var, orada siyah sensör pek sırıtmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

evet arka tampon üzerinde bir çıta olacak onun üzerine taktırırım.Boyanabilecek birşey olursa bende arabanın renginin aynısı boya spreyi var tamponda bir çizik vardı aldığımız adam verdi ondan boyarım.arabayı daha bügun aldık :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.