Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201511 yıl comment_284786 arcımı 2012 aldım ve çok memmunum ama biraz görünüşünü değiştirmek istiyorum onun için yorumlarınızı bekliyorum beni dinlediğiniz için teşekürleer Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201511 yıl Yazar comment_284788 hevesle aldığım arabama özenle biniyorum yalnız çok özel yapmak istiyorum şuan ses tesisatı var baya güçlü sadece jant ve birazfaha kişiseleştirme hakın yorumlarınızı bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201510 yıl comment_319957 Işığın daha iyi olduğu bir yerde daha farklı açılardan kaliteli bir kaç fotoğraf çekebilirsen sana yardımcı olabilirim. Mesela aklındaki jantları da koyabilirsin. Fotoğraf daha etkili olur. Görseller oldumu biraz daha aydınlatııc olur. Birde araca eklememi yapmaka istiyorsun? Mesela sadece tampon eki spoiler gibi eklemelerle mi yoksa farklı modifikasyonlarda olabilir mi? (Kaput yada çamurlukları kesmek gibi ) Mesela benim aklımda çamurluklara canavarla dalıp aklımdakini yapmak köpek balığı solungacı gibi bir durum. şimdi onun tasarımını yapıyorum. 3D bitsin olmadı orjinalini söküp kendi yaptığımı takacağım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın